PRICES include / exclude VAT
5602 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN 56 0263
Výrobky z rajčat. Stanovení obsahu plísní podle Howarda
Výrobky z rajčat. Stanovení obsahu plísní podle Howarda
Vydáno: 01.10.1987
Česky Hardcopy
In stock
6.26 €
ČSN 56 0280-8
Metódy skúšania fermentovaného tabaku a tabakových výrobkov. Stanovenie alkaloidov (nikotínu)
Metódy skúšania fermentovaného tabaku a tabakových výrobkov. Stanovenie alkaloidov (nikotínu)
Vydáno: 01.07.1984
Česky Hardcopy
In stock
8.53 €
ČSN 56 0290-6
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 6: Stanovení tuku
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 6: Stanovení tuku
Vydáno: 01.06.2001
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €
ČSN ISO 763
Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení popela nerozpustného v kyselině chlorovodíkové
Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení popela nerozpustného v kyselině chlorovodíkové
Vydáno: 01.04.2014
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €
ČSN 56 0290-2
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 2: Odběr vzorků
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 2: Odběr vzorků
Vydáno: 01.06.2001
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €
ČSN 56 0290-4
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 4: Stanovení vody
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 4: Stanovení vody
Vydáno: 01.06.2001
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €
ČSN ISO 6557-2
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu kyseliny askorbové. Část 2: Běžné metody
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu kyseliny askorbové. Část 2: Běžné metody
Vydáno: 01.05.1996
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €
ČSN ISO 5515
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Rozklad organických látek před analýzou. Mineralizace kyselinami
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Rozklad organických látek před analýzou. Mineralizace kyselinami
Vydáno: 01.06.1996
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €
ČSN ISO 6633
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu olova atomovou absorpční spektrometrií s elektrotermickou atomizací
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu olova atomovou absorpční spektrometrií s elektrotermickou atomizací
Vydáno: 01.06.1996
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €
ČSN 56 0240-3
Metody zkoušení nealkoholických nápojů. Stanovení sušiny refraktometricky
Metody zkoušení nealkoholických nápojů. Stanovení sušiny refraktometricky
Vydáno: 01.07.1978
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €
ČSN 56 0243
Výrobky z ovoce a zeleniny, konzervy masové a masozeleninové. Příprava vzorků k laboratorním zkouškám
Výrobky z ovoce a zeleniny, konzervy masové a masozeleninové. Příprava vzorků k laboratorním zkouškám
Vydáno: 01.07.1985
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €