PRICES include / exclude VAT
5604 Metody zkoušení ovocných a zeleninových výrobků
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 1136
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení obsahu fosforu. Spektrofotometrická metoda
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení obsahu fosforu. Spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.10.1996
Česky Hardcopy
In stock
6.31 €
ČSN EN 12630
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu glukózy, fruktózy, sorbitolu a sacharózy - Metoda využívající HPLC
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu glukózy, fruktózy, sorbitolu a sacharózy - Metoda využívající HPLC
Vydáno: 01.08.1999
Anglicky Hardcopy
In stock
8.59 €
ČSN EN 12134
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení odstředitelné dužniny
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení odstředitelné dužniny
Vydáno: 01.10.1998
Česky Hardcopy
In stock
6.31 €
ČSN EN 12136
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení celkového obsahu karotenoidů a obsahu jednotlivých frakcí karotenoidů
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení celkového obsahu karotenoidů a obsahu jednotlivých frakcí karotenoidů
Vydáno: 01.10.1998
Česky Hardcopy
In stock
8.59 €
ČSN EN 12143
Ovocné a zeleninové šťávy - Odhad obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda
Ovocné a zeleninové šťávy - Odhad obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda
Vydáno: 01.01.1998
Česky Hardcopy
In stock
6.31 €
ČSN EN 1132
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení hodnoty pH
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení hodnoty pH
Vydáno: 01.10.1996
Česky Hardcopy
In stock
3.50 €
ČSN EN 1133
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení formolového čísla
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení formolového čísla
Vydáno: 01.10.1996
Česky Hardcopy
In stock
3.50 €
ČSN EN 1135
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení popela
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení popela
Vydáno: 01.10.1996
Česky Hardcopy
In stock
3.50 €
ČSN EN 1137
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu). NADH spektrofotometrická metoda
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu). NADH spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.10.1996
Česky Hardcopy
In stock
6.31 €
ČSN EN 12133
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu chloridů - Metoda potenciometrické titrace
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu chloridů - Metoda potenciometrické titrace
Vydáno: 01.10.1998
Česky Hardcopy
In stock
6.31 €
ČSN EN 12135
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu dusíkatých látek - Kjeldahlova metoda
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu dusíkatých látek - Kjeldahlova metoda
Vydáno: 01.10.1998
Česky Hardcopy
In stock
6.31 €
ČSN ISO 1842
Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovení pH
Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovení pH
Vydáno: 01.08.2000
Česky Hardcopy
In stock
3.50 €