PRICES include / exclude VAT
5701 Metody zkoušení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN 57 0146-3
Metody zkoušení ryb, rybích výrobků a rybích konzerv - Část 3: Stanovení hmotnosti obsahu a hmotnostního podílu složek
Metody zkoušení ryb, rybích výrobků a rybích konzerv - Část 3: Stanovení hmotnosti obsahu a hmotnostního podílu složek
Vydáno: 01.01.2018
Česky Hardcopy
In stock
3.49 €
ČSN 57 0105-2
Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných - Část 2: Odběr vzorků
Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných - Část 2: Odběr vzorků
Vydáno: 01.01.2003
Česky Hardcopy
In stock
6.29 €
ČSN 57 0105-13
Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných - Část 13: Stanovení obsahu vody v sušeném mléce
Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných - Část 13: Stanovení obsahu vody v sušeném mléce
Vydáno: 01.01.2003
Česky Hardcopy
In stock
2.68 €
ČSN EN ISO 16297
Mléko - Celkový počet mikroorganismů - Protokol pro hodnocení alternativních metod
Mléko - Celkový počet mikroorganismů - Protokol pro hodnocení alternativních metod
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
12.78 €
ČSN ISO 14637
Mléko - Stanovení obsahu močoviny - Enzymatická metoda s použitím změny v pH (Referenční metoda)
Mléko - Stanovení obsahu močoviny - Enzymatická metoda s použitím změny v pH (Referenční metoda)
Vydáno: 01.02.2006
Česky Hardcopy
In stock
8.56 €
ČSN ISO 18252
Bezvodý mléčný tuk - Stanovení složení sterolů plynovou chromatografií (Rutinní metoda)
Bezvodý mléčný tuk - Stanovení složení sterolů plynovou chromatografií (Rutinní metoda)
Vydáno: 01.02.2007
Česky Hardcopy
In stock
8.56 €
ČSN ISO 1443
Maso a masné výrobky. Stanovení celkového obsahu tuku
Maso a masné výrobky. Stanovení celkového obsahu tuku
Vydáno: 01.09.1994
Česky Hardcopy
In stock
3.49 €
ČSN 57 0105-4 Změna 1
Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných. Stanovení obsahu tuku
Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných. Stanovení obsahu tuku
Vydáno: 01.10.1996
Česky Hardcopy
In stock
1.26 €
ČSN 57 0107 Změna Z5
Metody zkoušení sýrů, tvarohů, krémů a pomazánek
Metody zkoušení sýrů, tvarohů, krémů a pomazánek
Vydáno: 01.09.2010
Česky Hardcopy
In stock
1.26 €
ČSN EN ISO 7328
Mléčné mražené krémy, zmrzliny a směsi pro jejich výrobu - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Mléčné mražené krémy, zmrzliny a směsi pro jejich výrobu - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Vydáno: 01.03.2009
Anglicky Hardcopy
In stock
13.18 €
Česky Hardcopy
In stock
3.49 €
ČSN 57 0192
Stanovení cukrů v medu pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC)
Stanovení cukrů v medu pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC)
Vydáno: 01.02.2023
Česky Hardcopy
In stock
3.49 €