PRICES include / exclude VAT
5701 Metody zkoušení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN 57 0111-7
Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 7: Stanovení obsahu popela
Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 7: Stanovení obsahu popela
Vydáno: 01.09.2002
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN 57 0111-8
Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 8: Stanovení titrační kyselosti
Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 8: Stanovení titrační kyselosti
Vydáno: 01.09.2002
Česky Hardcopy
In stock
2.62 €
ČSN 57 0146
Metody zkoušení ryb, rybích výrobků a rybích konzerv
Metody zkoušení ryb, rybích výrobků a rybích konzerv
Vydáno: 01.10.1964
Česky Hardcopy
In stock
8.39 €
ČSN 57 0146-3
Metody zkoušení ryb, rybích výrobků a rybích konzerv - Část 3: Stanovení hmotnosti obsahu a hmotnostního podílu složek
Metody zkoušení ryb, rybích výrobků a rybích konzerv - Část 3: Stanovení hmotnosti obsahu a hmotnostního podílu složek
Vydáno: 01.01.2018
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN 57 0190
Metody zkoušení včelího medu
Metody zkoušení včelího medu
Vydáno: 01.03.1974
Česky Hardcopy
In stock
12.53 €
ČSN 57 0191
Stanovení hydroxymethylfurfuralu v medu pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC)
Stanovení hydroxymethylfurfuralu v medu pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC)
Vydáno: 01.12.2022
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN 57 0192
Stanovení cukrů v medu pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC)
Stanovení cukrů v medu pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC)
Vydáno: 01.02.2023
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN EN ISO 16297
Mléko - Celkový počet mikroorganismů - Protokol pro hodnocení alternativních metod
Mléko - Celkový počet mikroorganismů - Protokol pro hodnocení alternativních metod
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
12.53 €
Anglicky Hardcopy
In stock
12.93 €
ČSN EN ISO 7328
Mléčné mražené krémy, zmrzliny a směsi pro jejich výrobu - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Mléčné mražené krémy, zmrzliny a směsi pro jejich výrobu - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Vydáno: 01.03.2009
Anglicky Hardcopy
In stock
12.93 €
ČSN ISO 1443
Maso a masné výrobky. Stanovení celkového obsahu tuku
Maso a masné výrobky. Stanovení celkového obsahu tuku
Vydáno: 01.09.1994
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN ISO 14637
Mléko - Stanovení obsahu močoviny - Enzymatická metoda s použitím změny v pH (Referenční metoda)
Mléko - Stanovení obsahu močoviny - Enzymatická metoda s použitím změny v pH (Referenční metoda)
Vydáno: 01.02.2006
Česky Hardcopy
In stock
8.39 €