Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN 56 0303 - Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro rozmrazování zmrazeného ovoce a zeleniny
Vydáno: 01.04.1997
ČSN 56 0303 - Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro rozmrazování zmrazeného ovoce a zeleniny

ČSN 56 0303

Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro rozmrazování zmrazeného ovoce a zeleniny

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
2.63 €
Označení normy:ČSN 56 0303
Třídící znak:560303
Počet stran:4
Vydáno:01.04.1997
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:21195
DESCRIPTION

ČSN 56 0303

Tento postup rozmrazování je určen pro rozbory a hodnocení organoleptických vlastností a je všeobecně vhodný pro všechny druhy zmrazeného ovoce a zeleniny.