Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0303 - Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro rozmrazování zmrazeného ovoce a zeleniny
Sponsored link
Vydáno: 01.04.1997
ČSN 56 0303 - Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro rozmrazování zmrazeného ovoce a zeleniny

ČSN 56 0303

Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro rozmrazování zmrazeného ovoce a zeleniny

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Označení normy:ČSN 56 0303
Třídící znak:560303
Počet stran:4
Vydáno:01.04.1997
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:21195
Popis

ČSN 56 0303

Tento postup rozmrazování je určen pro rozbory a hodnocení organoleptických vlastností a je všeobecně vhodný pro všechny druhy zmrazeného ovoce a zeleniny.