Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN 15634-5 - Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 5: Hořčice (Sinapis alba) a sója (Glycine max) - Kvalitativní stanovení specifické sekvence DNA pomocí PCR v reálném čase v tepelně opracovaných uzeninách
Vydáno: 01.07.2023
ČSN EN 15634-5 - Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 5: Hořčice (Sinapis alba) a sója (Glycine max) - Kvalitativní stanovení specifické sekvence DNA pomocí PCR v reálném čase v tepelně opracovaných uzeninách

ČSN EN 15634-5

Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 5: Hořčice (Sinapis alba) a sója (Glycine max) - Kvalitativní stanovení specifické sekvence DNA pomocí PCR v reálném čase v tepelně opracovaných uzeninách

Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
8.46 €
Označení normy:ČSN EN 15634-5
Třídící znak:560671
Počet stran:20
Vydáno:01.07.2023
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:517363
DESCRIPTION

ČSN EN 15634-5

This document specifies a procedure for the qualitative detection of species specific DNA from white mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) in cooked sausages using singleplex real-time PCR based on the genes MADS-D (mustard) and lectin (soya).