Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 15634-5 - Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 5: Hořčice (Sinapis alba) a sója (Glycine max) - Kvalitativní stanovení specifické sekvence DNA pomocí PCR v reálném čase v tepelně opracovaných uzeninách
Sponsored link
Vydáno: 01.07.2023
ČSN EN 15634-5 - Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 5: Hořčice (Sinapis alba) a sója (Glycine max) - Kvalitativní stanovení specifické sekvence DNA pomocí PCR v reálném čase v tepelně opracovaných uzeninách

ČSN EN 15634-5

Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 5: Hořčice (Sinapis alba) a sója (Glycine max) - Kvalitativní stanovení specifické sekvence DNA pomocí PCR v reálném čase v tepelně opracovaných uzeninách

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN 15634-5
Třídící znak:560671
Počet stran:20
Vydáno:01.07.2023
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:517363
Popis

ČSN EN 15634-5

This document specifies a procedure for the qualitative detection of species specific DNA from white mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) in cooked sausages using singleplex real-time PCR based on the genes MADS-D (mustard) and lectin (soya).