Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN ISO 1736 - Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Vydáno: 01.02.2010
ČSN EN ISO 1736 - Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)

ČSN EN ISO 1736

Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
8.44 €
Označení normy:ČSN EN ISO 1736
Třídící znak:570830
Počet stran:20
Vydáno:01.02.2010
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:84963
DESCRIPTION

ČSN EN ISO 1736

Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu tuku v sušeném mléce a v sušených mléčných výrobcích. Metoda je také vhodná pro sušené mléko s obsahem tuku 40 % a více, sušené plnotučné, sušené částečně odtučněné a sušené odtučněné mléko, sušenou syrovátku, sušené podmáslí a sušené máselné sérum.