Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 1736 - Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Sponsored link
Vydáno: 01.02.2010
ČSN EN ISO 1736 - Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)

ČSN EN ISO 1736

Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 1736
Třídící znak:570830
Počet stran:20
Vydáno:01.02.2010
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:84963
Popis

ČSN EN ISO 1736

Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu tuku v sušeném mléce a v sušených mléčných výrobcích. Metoda je také vhodná pro sušené mléko s obsahem tuku 40 % a více, sušené plnotučné, sušené částečně odtučněné a sušené odtučněné mléko, sušenou syrovátku, sušené podmáslí a sušené máselné sérum.