Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN ISO 19662 - Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)
Vydáno: 01.02.2024
ČSN ISO 19662 - Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)

ČSN ISO 19662

Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
8.54 €
Označení normy:ČSN ISO 19662
Třídící znak:570517
Počet stran:20
Vydáno:01.02.2024
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:518821
DESCRIPTION

ČSN ISO 19662

Tento dokument specifikuje metodu acidobutyrometrickou neboli "Gerberovu" pro stanovení obsahu tuku v mléce. Je použitelný pro plnotučné a částečně odstředěné mléko. Je rovněž použitelný pro mléko obsahující povolené konzervační látky (dichroman draselný, bronopol). Nevztahuje se na "formalínové" mléko ani na mléka, která byla ošetřena homogenizací.