Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN ISO 19662 - Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)
Vydáno: 01.02.2024
ČSN ISO 19662 - Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)

ČSN ISO 19662

Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN ISO 19662
Třídící znak:570517
Počet stran:20
Vydáno:01.02.2024
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:518821
Popis

ČSN ISO 19662

Tento dokument specifikuje metodu acidobutyrometrickou neboli "Gerberovu" pro stanovení obsahu tuku v mléce. Je použitelný pro plnotučné a částečně odstředěné mléko. Je rovněž použitelný pro mléko obsahující povolené konzervační látky (dichroman draselný, bronopol). Nevztahuje se na "formalínové" mléko ani na mléka, která byla ošetřena homogenizací.