PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN 56 0084
Potravinářské výrobky. Stanovení celkového počtu mezofilních aerobních a fakultativně anaerobních mikroorganismů kultivací v tekutých půdách
Potravinářské výrobky. Stanovení celkového počtu mezofilních aerobních a fakultativně anaerobních mikroorganismů kultivací v tekutých půdách
Vydáno: 01.01.1987
Česky Hardcopy
In stock
8.56 €
ČSN 56 0090
Potravinářské výrobky. Průkaz botulinických toxinů a Clostridium botulinum
Potravinářské výrobky. Průkaz botulinických toxinů a Clostridium botulinum
Vydáno: 01.10.1987
Česky Hardcopy
In stock
13.19 €
Česky Hardcopy
In stock
3.49 €
ČSN EN ISO 8589 Změna Z1
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro uspořádání senzorického pracoviště
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro uspořádání senzorického pracoviště
Vydáno: 01.04.2010
Česky Hardcopy
In stock
1.26 €
ČSN ISO 4831
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu koliformních bakterií - Technika nejvýše pravděpodobného počtu
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu koliformních bakterií - Technika nejvýše pravděpodobného počtu
Vydáno: 01.08.2010
Česky Hardcopy
In stock
8.56 €
ČSN ISO 4832
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koliformních bakterií - Technika počítání kolonií
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koliformních bakterií - Technika počítání kolonií
Vydáno: 01.09.2010
Česky Hardcopy
In stock
6.29 €
ČSN EN 12014-4
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 4: IC metoda stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 4: IC metoda stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa
Vydáno: 01.12.2005
Anglicky Hardcopy
In stock
8.56 €
Česky Hardcopy
In stock
12.78 €
16.27 €
ČSN ISO 4121
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro použití kvantitativních odpovědních stupnic
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro použití kvantitativních odpovědních stupnic
Vydáno: 01.09.2009
Česky Hardcopy
In stock
8.56 €
ČSN EN ISO 5492 Změna A1
Senzorická analýza - Slovník
Senzorická analýza - Slovník
Vydáno: 01.05.2021
Česky Hardcopy
In stock
6.29 €
Česky Hardcopy
In stock
8.56 €
ČSN EN ISO 22174
Mikrobiologie potravinového řetězce - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu a kvantifikaci mikroorganismů - Obecné požadavky a definice
Mikrobiologie potravinového řetězce - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu a kvantifikaci mikroorganismů - Obecné požadavky a definice
Vydáno: 01.02.2025
Anglicky Hardcopy
In stock
16.44 €