PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 12014-2
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Vydáno: 01.08.2018
Česky Hardcopy
In stock
8.66 €
ČSN EN ISO 16140-5
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 5: Protokol pro faktoriální mezilaboratorní validaci nechráněných metod
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 5: Protokol pro faktoriální mezilaboratorní validaci nechráněných metod
Vydáno: 01.01.2021
Anglicky Hardcopy
In stock
20.31 €
ČSN EN 17644
Potraviny - Detekce potravinových alergenů metodami kapalinové chromatografie-hmotnostní spektrometrie (LC-MS) - Obecné zásady
Potraviny - Detekce potravinových alergenů metodami kapalinové chromatografie-hmotnostní spektrometrie (LC-MS) - Obecné zásady
Vydáno: 01.12.2022
Anglicky Hardcopy
In stock
12.92 €
ČSN EN 1784
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza uhlovodíků metodou plynové chromatografie
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza uhlovodíků metodou plynové chromatografie
Vydáno: 01.09.2004
Česky Hardcopy
In stock
12.92 €
Česky Hardcopy
In stock
8.66 €
8.66 €
ČSN EN 14148
Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC
Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC
Vydáno: 01.01.2004
Česky Hardcopy
In stock
8.66 €
ČSN EN 1786
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících kosti - Metoda ESR spectroscopy
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících kosti - Metoda ESR spectroscopy
Vydáno: 01.04.1998
Anglicky Hardcopy
In stock
6.36 €
ČSN EN 12014-5
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 5: Enzymatické stanovení obsahu dusičnanů v kojenecké a dětské výživě se zeleninou
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 5: Enzymatické stanovení obsahu dusičnanů v kojenecké a dětské výživě se zeleninou
Vydáno: 01.08.1998
Česky Hardcopy
In stock
6.36 €
6.36 €
ČSN EN 12823-2
Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 2: Stanovení beta-karotenu
Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 2: Stanovení beta-karotenu
Vydáno: 01.10.2002
Česky Hardcopy
In stock
8.66 €
Česky Hardcopy
In stock
3.53 €
ČSN EN ISO 16140-4 Změna A1
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody
Vydáno: 01.02.2025
Anglicky Hardcopy
In stock
8.66 €
Anglicky Hardcopy
In stock
16.62 €