PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 12821
Potraviny - Stanovení vitamínu D metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Stanovení cholekalciferolu (D3) nebo ergokalciferolu (D2)
Potraviny - Stanovení vitamínu D metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Stanovení cholekalciferolu (D3) nebo ergokalciferolu (D2)
Vydáno: 01.12.2012
Česky Hardcopy
In stock
12.65 €
Česky Hardcopy
In stock
6.22 €
ČSN EN 12396-3
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí dithiokarbamátů a thiuramdisulfidů - Část 3: UV spektrometrická xanthogenátová metoda
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí dithiokarbamátů a thiuramdisulfidů - Část 3: UV spektrometrická xanthogenátová metoda
Vydáno: 01.12.2001
Česky Hardcopy
In stock
8.47 €
Česky Hardcopy
In stock
12.65 €
Anglicky Hardcopy
In stock
8.47 €
Česky Hardcopy
In stock
8.47 €
ČSN EN 12396-1
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení rezidui dithiokarbamátu a thiuram disulfidu - Část 1: Spektrofotometrická metoda
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení rezidui dithiokarbamátu a thiuram disulfidu - Část 1: Spektrofotometrická metoda
Vydáno: 01.05.1999
Anglicky Hardcopy
In stock
8.47 €
ČSN EN 12396-2
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení rezidui dithiokarbamátu a thiuram disulfidu - Část 2: Metoda plynové chromatografie
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení rezidui dithiokarbamátu a thiuram disulfidu - Část 2: Metoda plynové chromatografie
Vydáno: 01.05.1999
Anglicky Hardcopy
In stock
8.47 €
ČSN EN 13783
Potraviny - Detekce ozářených potravin kombinací techniky epifluorescenčního filtru a celkového počtu aerobních mikroorganismů - Screeningová metoda
Potraviny - Detekce ozářených potravin kombinací techniky epifluorescenčního filtru a celkového počtu aerobních mikroorganismů - Screeningová metoda
Vydáno: 01.07.2002
Anglicky Hardcopy
In stock
8.47 €
ČSN EN 13806
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu
Vydáno: 01.02.2003
Česky Hardcopy
In stock
6.22 €
ČSN EN ISO 4120
Senzorická analýza - Metodologie - Trojúhelníková zkouška
Senzorická analýza - Metodologie - Trojúhelníková zkouška
Vydáno: 01.05.2022
Česky Hardcopy
In stock
12.65 €