PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 1528-1
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 1: Všeobecně
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 1: Všeobecně
Vydáno: 01.02.1998
Česky Hardcopy
In stock
8.60 €
ČSN EN 1784
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza uhlovodíků metodou plynové chromatografie
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza uhlovodíků metodou plynové chromatografie
Vydáno: 01.09.2004
Česky Hardcopy
In stock
12.84 €
ČSN ISO 5496 Změna Amd.1
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Vydáno: 01.11.2018
Česky Hardcopy
In stock
3.51 €
ČSN EN ISO 5495 Změna A1
Senzorická analýza - Metodologie - Párová porovnávací zkouška
Senzorická analýza - Metodologie - Párová porovnávací zkouška
Vydáno: 01.09.2016
Česky Hardcopy
In stock
3.51 €
ČSN EN ISO 5492
Senzorická analýza - Slovník
Senzorická analýza - Slovník
Vydáno: 01.12.2009
Česky Hardcopy
In stock
20.18 €
32.82 €
ČSN EN 12823-2
Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 2: Stanovení beta-karotenu
Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 2: Stanovení beta-karotenu
Vydáno: 01.10.2002
Česky Hardcopy
In stock
8.60 €
Česky Hardcopy
In stock
8.60 €
8.6 €
ČSN EN 14148
Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC
Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC
Vydáno: 01.01.2004
Česky Hardcopy
In stock
8.60 €
ČSN EN 12393-2
Potraviny rostlinného původu - Multireziduální metody pro stanovení reziduí pesticidů plynovou chromatografií - Část 2: Metody extrakce a přečištění
Potraviny rostlinného původu - Multireziduální metody pro stanovení reziduí pesticidů plynovou chromatografií - Část 2: Metody extrakce a přečištění
Vydáno: 01.05.2014
Anglicky Hardcopy
In stock
16.51 €
ČSN EN ISO 11133 Změna A1
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Vydáno: 01.10.2018
Česky Hardcopy
In stock
6.32 €
ČSN EN ISO 11133 Změna A2
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Vydáno: 01.12.2020
Česky Hardcopy
In stock
8.60 €
ČSN EN 14122
Potraviny - Stanovení vitaminu B1 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení vitaminu B1 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.01.2015
Česky Hardcopy
In stock
12.84 €