PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 14148
Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC
Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC
Vydáno: 01.01.2004
Česky Hardcopy
In stock
8.56 €
ČSN EN 1784
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza uhlovodíků metodou plynové chromatografie
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza uhlovodíků metodou plynové chromatografie
Vydáno: 01.09.2004
Česky Hardcopy
In stock
12.78 €
ČSN EN 12823-2
Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 2: Stanovení beta-karotenu
Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 2: Stanovení beta-karotenu
Vydáno: 01.10.2002
Česky Hardcopy
In stock
8.56 €
ČSN EN 1528-1
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 1: Všeobecně
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 1: Všeobecně
Vydáno: 01.02.1998
Česky Hardcopy
In stock
8.56 €
ČSN EN 12014-5
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 5: Enzymatické stanovení obsahu dusičnanů v kojenecké a dětské výživě se zeleninou
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 5: Enzymatické stanovení obsahu dusičnanů v kojenecké a dětské výživě se zeleninou
Vydáno: 01.08.1998
Česky Hardcopy
In stock
6.29 €
6.29 €
ČSN EN 1786
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících kosti - Metoda ESR spectroscopy
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících kosti - Metoda ESR spectroscopy
Vydáno: 01.04.1998
Anglicky Hardcopy
In stock
6.29 €
ČSN ISO 11036
Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury
Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury
Vydáno: 01.12.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
12.78 €
Anglicky Hardcopy
In stock
34.50 €
ČSN EN 16852
Potraviny - Stanovení ethyl-karbamátu v lihovinách z peckovin, lihovinách z výlisků peckovin a dalších lihovinách - Metoda GC-MS
Potraviny - Stanovení ethyl-karbamátu v lihovinách z peckovin, lihovinách z výlisků peckovin a dalších lihovinách - Metoda GC-MS
Vydáno: 01.11.2017
Anglicky Hardcopy
In stock
8.56 €
Anglicky Hardcopy
In stock
20.09 €
ČSN EN ISO 13299
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro vytvoření senzorického profilu
Vydáno: 01.02.2018
Česky Hardcopy
In stock
16.44 €
ČSN EN ISO 23418
Mikrobiologie potravinového řetězce - Sekvenování celého genomu pro typizaci a genomickou charakterizaci bakterií - Obecné požadavky a návod
Mikrobiologie potravinového řetězce - Sekvenování celého genomu pro typizaci a genomickou charakterizaci bakterií - Obecné požadavky a návod
Vydáno: 01.12.2022
Anglicky Hardcopy
In stock
20.09 €