PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 12823-2
Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 2: Stanovení beta-karotenu
Potraviny - Stanovení vitamínu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 2: Stanovení beta-karotenu
Vydáno: 01.10.2002
Česky Hardcopy
In stock
8.68 €
Česky Hardcopy
In stock
8.68 €
8.68 €
ČSN EN 14148
Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC
Potraviny - Stanovení vitamínu K1 metodou HPLC
Vydáno: 01.01.2004
Česky Hardcopy
In stock
8.68 €
ČSN EN 1784
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza uhlovodíků metodou plynové chromatografie
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza uhlovodíků metodou plynové chromatografie
Vydáno: 01.09.2004
Česky Hardcopy
In stock
12.95 €
ČSN ISO 5496 Změna Amd.1
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Vydáno: 01.11.2018
Česky Hardcopy
In stock
3.54 €
ČSN EN ISO 5495 Změna A1
Senzorická analýza - Metodologie - Párová porovnávací zkouška
Senzorická analýza - Metodologie - Párová porovnávací zkouška
Vydáno: 01.09.2016
Česky Hardcopy
In stock
3.54 €
ČSN EN ISO 5492
Senzorická analýza - Slovník
Senzorická analýza - Slovník
Vydáno: 01.12.2009
Česky Hardcopy
In stock
20.35 €
33.09 €
Anglicky Hardcopy
In stock
34.95 €
Anglicky Hardcopy
In stock
8.68 €
ČSN EN ISO 16140-1
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 1: Slovník
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 1: Slovník
Vydáno: 01.02.2017
Anglicky Hardcopy
In stock
12.95 €
ČSN EN 16852
Potraviny - Stanovení ethyl-karbamátu v lihovinách z peckovin, lihovinách z výlisků peckovin a dalších lihovinách - Metoda GC-MS
Potraviny - Stanovení ethyl-karbamátu v lihovinách z peckovin, lihovinách z výlisků peckovin a dalších lihovinách - Metoda GC-MS
Vydáno: 01.11.2017
Anglicky Hardcopy
In stock
8.68 €
Anglicky Hardcopy
In stock
20.35 €