PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 1528-4
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 4: Stanovení, konfirmační zkoušky, různé
Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 4: Stanovení, konfirmační zkoušky, různé
Vydáno: 01.02.1998
Česky Hardcopy
In stock
8.56 €
ČSN EN 12014-1
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 1: Všeobecné požadavky
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 1: Všeobecné požadavky
Vydáno: 01.08.1998
Česky Hardcopy
In stock
3.49 €
6.17 €
Česky Hardcopy
In stock
0.00 €
ČSN 56 0065
Metody mineralizace vzorků před stanovením obsahu těžkých kovů v poživatinách
Metody mineralizace vzorků před stanovením obsahu těžkých kovů v poživatinách
Vydáno: 01.01.1987
Česky Hardcopy
In stock
6.29 €
ČSN 56 0095
Potravinářské výrobky. Stanovení počtu slizotvorných bakterií rodu Leuconostoc
Potravinářské výrobky. Stanovení počtu slizotvorných bakterií rodu Leuconostoc
Vydáno: 01.01.1989
Česky Hardcopy
In stock
3.49 €
ČSN EN 15637
Potraviny rostlinného původu - Stanovení reziduí pesticidů pomocí LC-MS/MS po methanolové extrakci a přečištění na křemelině
Potraviny rostlinného původu - Stanovení reziduí pesticidů pomocí LC-MS/MS po methanolové extrakci a přečištění na křemelině
Vydáno: 01.04.2009
Anglicky Hardcopy
In stock
22.32 €
ČSN ISO 5496
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Vydáno: 01.09.2009
Česky Hardcopy
In stock
8.56 €
12.05 €
ČSN EN ISO 5492 Změna A1
Senzorická analýza - Slovník
Senzorická analýza - Slovník
Vydáno: 01.08.2017
Česky Hardcopy
In stock
6.29 €
ČSN EN 12823-1
Potraviny - Stanovení vitaminu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 1: Stanovení all-E-retinolu a 13-Z-retinolu
Potraviny - Stanovení vitaminu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 1: Stanovení all-E-retinolu a 13-Z-retinolu
Vydáno: 01.12.2014
Česky Hardcopy
In stock
8.56 €
ČSN EN ISO 11133
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Vydáno: 01.12.2014
Česky Hardcopy
In stock
34.50 €
57.91 €
ČSN ISO 1871
Potraviny a krmiva - Obecné pokyny pro stanovení dusíku metodou podle Kjeldahla
Potraviny a krmiva - Obecné pokyny pro stanovení dusíku metodou podle Kjeldahla
Vydáno: 01.09.2010
Česky Hardcopy
In stock
6.29 €
ČSN EN 14177
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Vydáno: 01.01.2013
Česky Hardcopy
In stock
8.56 €