PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN 56 0065
Metody mineralizace vzorků před stanovením obsahu těžkých kovů v poživatinách
Metody mineralizace vzorků před stanovením obsahu těžkých kovů v poživatinách
Vydáno: 01.01.1987
Česky Hardcopy
In stock
6.34 €
ČSN 56 0095
Potravinářské výrobky. Stanovení počtu slizotvorných bakterií rodu Leuconostoc
Potravinářské výrobky. Stanovení počtu slizotvorných bakterií rodu Leuconostoc
Vydáno: 01.01.1989
Česky Hardcopy
In stock
3.52 €
Anglicky Hardcopy
In stock
12.89 €
Česky Hardcopy
In stock
8.63 €
12.15 €
Česky Hardcopy
In stock
3.52 €
ČSN ISO 6658
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod
Vydáno: 01.08.2022
Anglicky Hardcopy
In stock
13.30 €
ČSN P CEN/TS 17743
Potraviny - Stanovení reziduí pesticidů extrakcí ethylacetátem pomocí GC- a LC-MS/MS (SweEt)
Potraviny - Stanovení reziduí pesticidů extrakcí ethylacetátem pomocí GC- a LC-MS/MS (SweEt)
Vydáno: 01.09.2022
Anglicky Hardcopy
In stock
8.63 €
ČSN EN 1787
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících celulosu metodou ESR spektroskopie
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících celulosu metodou ESR spektroskopie
Vydáno: 01.10.2022
Anglicky Hardcopy
In stock
8.63 €
ČSN EN ISO 16140-4
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody
Vydáno: 01.01.2021
Anglicky Hardcopy
In stock
22.50 €
31.13 €
Anglicky Hardcopy
In stock
16.57 €
ČSN EN 14084
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, zinku, mědi a železa atomovou absorpční spektrometrií (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, zinku, mědi a železa atomovou absorpční spektrometrií (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Vydáno: 01.10.2003
Česky Hardcopy
In stock
8.63 €
ČSN EN 12857
Potraviny - Stanovení cyklamátu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení cyklamátu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.05.2000
Česky Hardcopy
In stock
8.63 €