PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN 56 0185
Vzorkování piva
Vzorkování piva
Vydáno: 01.04.1983
Česky Hardcopy
In stock
6.22 €
ČSN 56 0160-7
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Vydáno: 01.11.2000
Česky Hardcopy
In stock
8.46 €
ČSN 56 0160-3 Změna Z1
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
1.24 €
ČSN 56 0186-12
Metody zkoušení piva - Část 12: Stanovení celkového dusíku
Metody zkoušení piva - Část 12: Stanovení celkového dusíku
Vydáno: 01.01.2011
Česky Hardcopy
In stock
3.45 €
Anglicky Hardcopy
In stock
16.25 €
Česky Hardcopy
In stock
8.46 €
Česky Hardcopy
In stock
12.64 €
ČSN EN 16924
Potraviny - Stanovení zearalenonu v jedlých rostlinných olejích metodou LC-FLD nebo LC-MS/MS
Potraviny - Stanovení zearalenonu v jedlých rostlinných olejích metodou LC-FLD nebo LC-MS/MS
Vydáno: 01.11.2018
Anglicky Hardcopy
In stock
13.04 €
ČSN EN ISO 10272-1
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Campylobacter - Část 1: Metoda průkazu
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Campylobacter - Část 1: Metoda průkazu
Vydáno: 01.12.2019
Česky Hardcopy
In stock
12.64 €
Anglicky Hardcopy
In stock
19.86 €