PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN ISO 10273
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu patogenních Yersinia enterocolitica
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu patogenních Yersinia enterocolitica
Vydáno: 01.02.2020
Česky Hardcopy
In stock
15.98 €
ČSN EN ISO 13307
Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
Vydáno: 01.11.2013
Česky Hardcopy
In stock
8.33 €
ČSN EN ISO 13720
Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp.
Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp.
Vydáno: 01.01.2011
Česky Hardcopy
In stock
6.12 €
ČSN EN ISO 16654
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Vydáno: 01.02.2002
Česky Hardcopy
In stock
8.33 €
ČSN EN ISO 16654 Změna A1
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Vydáno: 01.11.2017
Česky Hardcopy
In stock
3.39 €
ČSN EN ISO 16654 Změna A2
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Vydáno: 01.09.2023
Česky Hardcopy
In stock
3.39 €
ČSN EN ISO 17468
Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody
Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody
Vydáno: 01.05.2024
Anglicky Hardcopy
In stock
12.43 €
ČSN EN ISO 17604
Mikrobiologie potravinového řetězce - Vzorkování těl poražených zvířat pro mikrobiologické vyšetření
Mikrobiologie potravinového řetězce - Vzorkování těl poražených zvířat pro mikrobiologické vyšetření
Vydáno: 01.04.2016
Česky Hardcopy
In stock
8.33 €
ČSN EN ISO 18465
Mikrobiologie potravinového řetězce - Kvantitativní stanovení emetického toxinu (cereulid) pomocí LC-MS/MS
Mikrobiologie potravinového řetězce - Kvantitativní stanovení emetického toxinu (cereulid) pomocí LC-MS/MS
Vydáno: 01.08.2017
Anglicky Hardcopy
In stock
12.43 €
ČSN EN ISO 18743
Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz larev trichinel ze vzorků masa s použitím metody enzymatického štěpení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz larev trichinel ze vzorků masa s použitím metody enzymatického štěpení
Vydáno: 01.04.2016
Anglicky Hardcopy
In stock
12.43 €
ČSN EN ISO 18743 Změna A1
Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz larev trichinel ze vzorků masa s použitím metody enzymatického štěpení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz larev trichinel ze vzorků masa s použitím metody enzymatického štěpení
Vydáno: 01.01.2024
Anglicky Hardcopy
In stock
8.33 €
ČSN EN ISO 18744
Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz a stanovení počtu Cryptosporidium a Giardia v čerstvé zelené listové zelenině a plodech bobulovin
Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz a stanovení počtu Cryptosporidium a Giardia v čerstvé zelené listové zelenině a plodech bobulovin
Vydáno: 01.10.2016
Anglicky Hardcopy
In stock
12.82 €