Cena s DPH / bez DPH
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN ISO 16654 Změna A2
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Vydáno: 01.09.2023
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN 17252
Potraviny - Stanovení fomopsinu A v semenech lupiny a výrobcích z nich metodou LC-MS/MS
Potraviny - Stanovení fomopsinu A v semenech lupiny a výrobcích z nich metodou LC-MS/MS
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 23036-2
Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 2: Metoda umělého trávení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 2: Metoda umělého trávení
Vydáno: 01.11.2021
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 16654 Změna A1
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Vydáno: 01.11.2017
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN ISO 16654
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Vydáno: 01.02.2002
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN 56 0160-5
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení sacharózy polarizací
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení sacharózy polarizací
Vydáno: 01.03.2001
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0116-4
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Vydáno: 01.03.1993
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN ISO 1743
Glukózový sirup. Stanovení obsahu sušiny refraktometricky
Glukózový sirup. Stanovení obsahu sušiny refraktometricky
Vydáno: 01.09.1994
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0116-2
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků
Vydáno: 01.07.1995
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN ISO 3593
Škrob. Stanovení popela (ISO 3593:1981)
Škrob. Stanovení popela (ISO 3593:1981)
Vydáno: 01.08.1995
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0130-6
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 6: Stanovení tuku
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 6: Stanovení tuku
Vydáno: 01.09.1995
Česky Tisk
Skladem
86 Kč