Sponzorovaný odkaz

56 VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU

Seřadit podle: 
Počet: 
ČSN EN 16156 - Cigarety - Posouzení náchylnosti ke vznícení - Bezpečnostní požadavek 
Katalogové číslo:  89614
ČSN EN 16156 - Cigarety - Posouzení náchylnosti ke vznícení - Bezpečnostní požadavek
ČSN EN 16156ČSN EN 16156 Tato mezinárodní norma určuje požadavky na požární bezpečnost pro cigarety.
Cena:  95,- Kč
ČSN 56 0186-4 - Metody zkoušení piva - Část 4: Stanovení zákalu 
Katalogové číslo:  89722
ČSN 56 0186-4 - Metody zkoušení piva - Část 4: Stanovení zákalu
ČSN 56 0186-4ČSN 56 0186-4 Předmětem této normy je postup stanovení zákalu v pivu. Světlo šířící se vzorkem piva je rozptylováno na přítomných makromolekulách a nerozpuštěných částicích. V důsled
Cena:  95,- Kč
ČSN 56 0186-2 - Metody zkoušení piva - Část 2: Senzorické zkoušení 
Katalogové číslo:  89719
ČSN 56 0186-2 - Metody zkoušení piva - Část 2: Senzorické zkoušení
ČSN 56 0186-2ČSN 56 0186-2 Senzorické zkoušení piva zahrnuje zkoušky olfaktické a degustační, jimiž se zjišťují organoleptické vlastnosti piva. Součástí této normy nejsou speciální zkoušky, jako na
Cena:  95,- Kč
ČSN 56 9603 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Vejce a vaječné výrobky 
Katalogové číslo:  89535
ČSN 56 9603 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Vejce a vaječné výrobky
ČSN 56 9603ČSN 56 9603 Tato technická norma stanovuje pravidla a doporučení pro zavedení a dodržování zásad správné hygienické a výrobní praxe při produkci vajec a při výrobě vaječných výrobků. Nor
Cena:  446,- Kč
ČSN EN 15890 - Potraviny - Stanovení patulinu v ovocných šťávách a pyré na bázi ovoce pro kojence a malé děti - HPLC metoda s přečištěním kapalina/kapalina, extrakcí na pevnou fázi a UV detekcí 
Katalogové číslo:  89895
ČSN EN 15890 - Potraviny - Stanovení patulinu v ovocných šťávách a pyré na bázi ovoce pro kojence a malé děti - HPLC metoda s přečištěním kapalina/kapalina, extrakcí na pevnou fázi a UV detekcí
ČSN EN 15890ČSN EN 15890 Tato evropská norma specifikuje metodu stanovení patulinu v ovocných šťávách a pyré na bázi ovoce jako je pyré pro dětskou výživu na bázi ovoce za použití vysokoúčinné ka
Cena:  232,- Kč
ČSN 56 6637 - Objektivní stanovení porostlosti ječmene metodami založenými na aktivitě alfa-amylasy 
Katalogové číslo:  89896
ČSN 56 6637 - Objektivní stanovení porostlosti ječmene metodami založenými na aktivitě alfa-amylasy
ČSN 56 6637ČSN 56 6637 Tato norma popisuje objektivní postupy stanovení úrovně porostlosti u ječmene pomocí nepřímého stanovení aktivity alfa-amylasy pomocí přístrojů "Falling Number" a "Rapid Visc
Cena:  171,- Kč
ČSN EN ISO 11746 - Rýže - Stanovení biometrických charakteristik zrn 
Katalogové číslo:  90536
ČSN EN ISO 11746 - Rýže - Stanovení biometrických charakteristik zrn
ČSN EN ISO 11746
Cena:  232,- Kč
ČSN EN 16155 - Potraviny - Stanovení sukralózy - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie 
Katalogové číslo:  92040
ČSN EN 16155 - Potraviny - Stanovení sukralózy - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
ČSN EN 16155ČSN EN 16155 Tato norma specifikuje metodiku pro stanovení náhradního sladidla sukralózy v potravinách. Sukralóza je ze vzorků potravin extrahována vodou, extrakt je přečištěn na kolonk
Cena:  171,- Kč
ČSN EN ISO 16050 - Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a celkového obsahu aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v obilovinách, ořeších a výrobcích z nich - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie 
Katalogové číslo:  92088
ČSN EN ISO 16050 - Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a celkového obsahu aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v obilovinách, ořeších a výrobcích z nich - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
ČSN EN ISO 16050ČSN EN ISO 16050 Tato mezinárodní norma specifikuje metodu stanovení aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 a jejich sumy ve vybraných typech potravin (lískové ořechy, arašídy, pistácie, fíky a
Cena:  232,- Kč
ČSN EN 14133 - Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vínu a pivu - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce 
Katalogové číslo:  92092
ČSN EN 14133 - Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vínu a pivu - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
ČSN EN 14133ČSN EN 14133 Tato mezinárodní norma specifikuje metodu stanovení ochratoxinu A ve vybraných typech potravin (víno, pivo) metodou kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí po pře
Cena:  232,- Kč
ČSN P ISO/TS 22003 - Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na orgány provádějící audit a certifikaci systémů managementu bezpečnosti potravin 
Katalogové číslo:  96020
ČSN P ISO/TS 22003 - Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na orgány provádějící audit a certifikaci systémů managementu bezpečnosti potravin
ČSN P ISO/TS 22003ČSN P ISO/TS 22003 Tato technická specifikace stanovuje pravidla platná pro audit a certifikaci systému managementu bezpečnosti potravin (dále jen FSMS) splňující požadavky uved
Cena:  446,- Kč
ČSN P CEN/TS 16731 - Potraviny - Stanovení sloučenin arsenu tvořících hydridy v rýži metodou atomové absorpční spektrometrie (Hydrid-AAS), po extrakci kyselinou 
Katalogové číslo:  97297
ČSN P CEN/TS 16731 - Potraviny - Stanovení sloučenin arsenu tvořících hydridy v rýži metodou atomové absorpční spektrometrie (Hydrid-AAS), po extrakci kyselinou
ČSN P CEN/TS 16731ČSN P CEN/TS 16731 This Technical Specification describes a screening procedure for the determination of nitric-acid extractable inorganic arsenic in rice with hydride generation-
Cena:  232,- Kč
ČSN ISO 3308 - Cigarety - Rutinní analytický nakuřovací přístroj - Definice a standardní podmínky 
Katalogové číslo:  94450
ČSN ISO 3308 - Cigarety - Rutinní analytický nakuřovací přístroj - Definice a standardní podmínky
ČSN ISO 3308ČSN ISO 3308 Tato mezinárodní norma: - definuje parametry kouření a specifikuje standardní podmínky, které musí být zajištěny při kouření cigaret pomocí rutinního analytického nakuřovac
Cena:  358,- Kč
ČSN 56 0186-9 - Metody zkoušení piva - Část 9: Stanovení stupně dosažitelného prokvašení 
Katalogové číslo:  95087
ČSN 56 0186-9 - Metody zkoušení piva - Část 9: Stanovení stupně dosažitelného prokvašení
ČSN 56 0186-9ČSN 56 0186-9 Tato norma sestává z 15 částí. Část 9 popisuje laboratorní postup stanovení stupně dosažitelného prokvašení pro všechny skupiny druhu pivo a pro mladinu. Do normy byla do
Cena:  171,- Kč
ČSN P CEN/TS 16233-1 - Potraviny - Metoda HPLC pro stanovení xantofylů v rybím mase - Část 1: Stanovení astaxantinu a kantaxantinu 
Katalogové číslo:  92948
ČSN P CEN/TS 16233-1 - Potraviny - Metoda HPLC pro stanovení xantofylů v rybím mase - Část 1: Stanovení astaxantinu a kantaxantinu
ČSN P CEN/TS 16233-1ČSN P CEN/TS 16233-1 Tato technická specifikace specifikuje metodu pro stanovení kantaxantinu a astaxantinu v rybím mase vysokoúčinnou kapalinovou chromatografií (HPLC). Tato me
Cena:  232,- Kč
ČSN P CEN ISO/TS 22117 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Specifické požadavky a návod pro zkoušení způsobilosti mezilaboratorním porovnáváním 
Katalogové číslo:  93148
ČSN P CEN ISO/TS 22117 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Specifické požadavky a návod pro zkoušení způsobilosti mezilaboratorním porovnáváním
ČSN P CEN ISO/TS 22117ČSN P CEN ISO/TS 22117 Tato technická specifikace uvádí požadavky a návod pro organizaci programů zkoušení způsobilosti pro mikrobiologické vyšetřování potravin a nápojů, kr
Cena:  358,- Kč
ČSN EN ISO 6887-6 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 6: Specifické pokyny pro vzorky odebrané v prvovýrobě 
Katalogové číslo:  94122
ČSN EN ISO 6887-6 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 6: Specifické pokyny pro vzorky odebrané v prvovýrobě
ČSN EN ISO 6887-6ČSN EN ISO 6887-6 Tato část ISO 6887 specifikuje pokyny pro úpravu vzorků odebraných ve všech stádiích od chovu po jatky a pro přípravu jejich suspenze pro mikrobiologické zkoušení
Cena:  232,- Kč
ČSN EN ISO 21567 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella 
Katalogové číslo:  73590
ČSN EN ISO 21567 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella
ČSN EN ISO 21567ČSN EN ISO 21567 Tato česká norma zavádí recentní metodu průkazu bakterií rodu Shigella nejen v potravinách (a krmivech), ale platí rovněž pro vzorky z prostředí potravinářských v
Cena:  347,- Kč
ČSN ISO 4874 - Tabák - Vzorkování surovinové šarže - Všeobecná ustanovení 
Katalogové číslo:  67752
ČSN ISO 4874 - Tabák - Vzorkování surovinové šarže - Všeobecná ustanovení
ČSN ISO 4874ČSN ISO 4874 Tato norma stanovuje obecné zásady pro vzorkování šarží surového tabáku při určování střední hodnoty jednoho nebo více znaků tohoto tabáku nebo heterogenity jednoho nebo
Cena:  171,- Kč
ČSN EN 14083 - Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, chrómu a molybdenu atomovou absorpční spektrometrií v grafitové pícce (GFAAS) po tlakovém rozkladu 
Katalogové číslo:  68596
ČSN EN 14083 - Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, chrómu a molybdenu atomovou absorpční spektrometrií v grafitové pícce (GFAAS) po tlakovém rozkladu
ČSN EN 14083ČSN EN 14083 Tato evropská norma specifikuje metodu stanovení olova, kadmia, chromu a molybdenu metodou atomové absorpční spektrometrie technikou grafitové pece po tlakovém rozkladu.
Cena:  232,- Kč
ČSN ISO 11866-1 - Mléko a mléčné výrobky - Stanovení počtu presumptivních Escherichia coli - Část 1: Technika MPN s použitím 4-methylumbeliferyl-beta-D-glukuronidu (MUG) 
Katalogové číslo:  77107
ČSN ISO 11866-1 - Mléko a mléčné výrobky - Stanovení počtu presumptivních Escherichia coli - Část 1: Technika MPN s použitím 4-methylumbeliferyl-beta-D-glukuronidu (MUG)
ČSN ISO 11866-1ČSN ISO 11866-1 Tato část ISO 11866 specifikuje kombinovanou metodu stanovení počtu presumptivních Escherichia coli a presumptivních koliformních bakterií pomocí kultivační techniky
Cena:  171,- Kč
ČSN ISO 7251 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu presumptivních Escherichia coli - Technika nejvýše pravděpodobného počtu 
Katalogové číslo:  77141
ČSN ISO 7251 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu presumptivních Escherichia coli - Technika nejvýše pravděpodobného počtu
ČSN ISO 7251ČSN ISO 7251 Tato norma popisuje horizontální metodu detekce a současně stanovení nízkých počtů presumptivních Escherichia coli pomocí techniky nejvýše pravděpodobného počtu (MPN), zalo
Cena:  232,- Kč
01 OBECNÁ TŘÍDA02 STROJNÍ SOUČÁSTI03 STROJNÍ SOUČÁSTI - KOROZE A OCHRANA MATERIÁLU04 SLÉVÁRENSTVÍ05 SVAŘOVÁNÍ, PÁJENÍ, ŘEZÁNÍ KOVŮ A PLASTŮ06 TOPENÍ, PRŮMYSLOVÉ PECE, VAŘIDLA A TOPIDLA07 KOTLE08 TURBÍNY09 SPALOVACÍ MOTORY PÍSTOVÉ10 KOMPRESORY, VAKUOVÁ TECHNIKA A PNEUMATICKÁ ZAŘÍZENÍ11 ČERPADLA, HYDRAULICKÁ ZAŘÍZENÍ12 VZDUCHOTECHNICKÁ ZAŘÍZENÍ13 ARMATURY A POTRUBÍ14 CHLADICÍ TECHNIKA15 VÝROBKY Z PLECHU A DRÁTU16 VÝROBKY Z PLECHU A DRÁTU17 JEMNÁ MECHANIKA18 PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE19 OPTICKÉ PŘÍSTROJE, ZAŘÍZENÍ PRO KINEMATOGRAFII A REPROGRAFII20 OBRÁBĚCÍ STROJE NA KOVY21 TVÁŘECÍ STROJE22 NÁSTROJE23 NÁŘADÍ24 UPÍNACÍ NÁŘADÍ25 MĚŘICÍ A KONTROLNÍ NÁŘADÍ A PŘÍSTROJE26 ZAŘÍZENÍ DOPRAVNÍ A PRO MANIPULACI S MATERIÁLEM27 ZDVIHACÍ ZAŘÍZENÍ, STROJE PRO POVRCHOVOU TĚŽBU, STROJE A ZAŘÍZENÍ PRO ZEMNÍ, STAVEBNÍ A SILNIČNÍ PRÁCE28 KOLEJOVÁ VOZIDLA29 KOLEJOVÁ VOZIDLA30 SILNIČNÍ VOZIDLA31 LETECTVÍ A KOSMONAUTIKA32 LODĚ A PLOVOUCÍ ZAŘÍZENÍ33 ELEKTROTECHNIKA - ELEKTROTECHNICKÉ PŘEDPISY34 ELEKTROTECHNIKA35 ELEKTROTECHNIKA36 ELEKTROTECHNIKA37 ELEKTROTECHNIKA - ENERGETIKA38 ENERGETIKA - POŽÁRNÍ BEZPEČNOST39 ZBRANĚ PRO CIVILNÍ POTŘEBU40 JADERNÁ TECHNIKA41 HUTNICTVÍ - MATERIÁLOVÉ LISTY OCELÍ42 HUTNICTVÍ43 HUTNICTVÍ - STROJNÍ ZAŘÍZENÍ44 HORNICTVÍ45 HLUBINNÉ VRTÁNÍ A TĚŽBA NAFTY46 ZEMĚDĚLSTVÍ47 ZEMĚDĚLSKÉ A LESNICKÉ STROJE48 LESNICTVÍ49 PRŮMYSL DŘEVOZPRACUJÍCÍ50 PRŮMYSL PAPÍRENSKÝ51 STROJNÍ ZAŘÍZENÍ POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU52 STROJNÍ ZAŘÍZENÍ POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU53 STROJNÍ ZAŘÍZENÍ POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU56 VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení5601 Metody zkoušení a společná ustanovení5602 Metody zkoušení a společná ustanovení5603 Metody zkoušení zmrazených výrobků5604 Metody zkoušení ovocných a zeleninových výrobků5605 Metody zkoušení mlýnských obilných výrobků a luštěnin5606 Metody zkoušení a společná ustanovení5607 Mlýnské výrobky, luštěniny a rýže5609 Těstoviny5610 Pekárenské výrobky5611 Pekařské výrobky5626 Cukrářské výrobky5627 Trvanlivé pečivo5634 Kakaový prášek, kakaové máslo5635 Čokoláda a čokoládové cukrovinky5638 Čokoládové cukrovinky5647 Nečokoládové cukrovinky5657 Cukr5658 Melasa5661 Škrob a výrobky ze škrobu5662 Dextriny5663 Ostatní výrobky škrobáren5666 Pivo, slad a sladařské výrobky5668 Droždí a kvasnice5670 Lihoviny. Společná ustanovení5672 Lihovarské výrobky5677 Vína5678 Bylinná a ovocná vína, ocet, voda, limonády5679 Nealkoholické nápoje v prášku5681 Suché plody, sušené ovoce, zmrazené ovoce5682 Výrobky z ovoce - ovocné šťávy, polotovary5683 Výrobky z ovoce - mrazené, tekuté ovoce a zelenina5684 Výrobky z ovoce - sirupy5685 Výrobky z ovoce - ovocné šťávy5686 Výrobky z ovoce - marmelády, džemy a rosoly5687 Výrobky z ovoce - kompoty5690 Sterilovaná kojenecká a dětská výživa5691 Výrobky ze zeleniny - zmrazená zelenina5692 Sterilovaná, nakládaná a sušená zelenina5693 Ostatní výrobky ze zeleniny5694 Sušené a sterilované houby5695 Tabákové výrobky5696 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe5697 Éterické oleje5698 Vonné a chuťové látky pro potraviny5699 Geneticky modifikované potraviny
57 VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU58 VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU62 PRŮMYSL GUMÁRENSKÝ, PRYŽ63 PRŮMYSL GUMÁRENSKÝ, PRYŽOVÉ VÝROBKY64 PLASTY65 VÝROBKY CHEMICKÉHO PRŮMYSLU66 VÝROBKY CHEMICKÉHO PRŮMYSLU67 VÝROBKY CHEMICKÉHO PRŮMYSLU68 VÝROBKY CHEMICKÉHO PRŮMYSLU69 STROJNÍ ZAŘÍZENÍ CHEMICKÉHO PRŮMYSLU70 VÝROBKY ZE SKLA A TAVENÝCH HORNIN71 SKLO A TAVENÉ HORNINY - MATERIÁLOVÉ LISTY A VÝROBNÍ ZAŘÍZENÍ72 STAVEBNÍ SUROVINY, MATERIÁLY A VÝROBKY73 NAVRHOVÁNÍ A PROVÁDĚNÍ STAVEB74 ČÁSTI STAVEB75 VODNÍ HOSPODÁŘSTVÍ76 SLUŽBY77 OBALY A OBALOVÁ TECHNIKA79 PRŮMYSL KOŽEDĚLNÝ80 TEXTILNÍ SUROVINY A VÝROBKY81 STROJNÍ ZAŘÍZENÍ TEXTILNÍHO PRŮMYSLU82 STROJE A ZAŘÍZENÍ PRO ÚPRAVU POVRCHU83 OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ, PRACOVNÍ A OSOBNÍ OCHRANA, BEZPEČNOST STROJNÍCH ZAŘÍZENÍ A ERGONOMIE84 ZDRAVOTNICTVÍ85 ZDRAVOTNICTVÍ86 ZDRAVOTNICTVÍ87 TELEKOMUNIKACE88 PRŮMYSL POLYGRAFICKÝ89 HUDEBNÍ NÁSTROJE90 KANCELÁŘSKÉ, ŠKOLNÍ A KRESLICÍ POTŘEBY91 VNITŘNÍ ZAŘÍZENÍ93 VÝSTROJNÉ ZBOŽÍ94 VÝSTROJNÉ ZBOŽÍ95 VÝSTROJNÉ ZBOŽÍ96 VÝSTROJNÉ ZBOŽÍ97 VÝMĚNA DAT98 ZDRAVOTNICKÁ INFORMATIKA99 METROLOGIE

Registraci pro zasílání novinek provedete zde.
Jméno:
Heslo:
Copyright © 2000-2008 Technické normy.cz
Mapa webu: sitemap
design by  Vortex Vision 
Zpracování dat
Schovat