Cena s DPH / bez DPH
5602 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN 56 0290-7
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 7: Měření teplot
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 7: Měření teplot
Vydáno: 01.05.2016
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0290-2
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 2: Odběr vzorků
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 2: Odběr vzorků
Vydáno: 01.06.2001
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0290-4
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 4: Stanovení vody
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 4: Stanovení vody
Vydáno: 01.06.2001
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN ISO 6557-2
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu kyseliny askorbové. Část 2: Běžné metody
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu kyseliny askorbové. Část 2: Běžné metody
Vydáno: 01.05.1996
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN ISO 5515
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Rozklad organických látek před analýzou. Mineralizace kyselinami
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Rozklad organických látek před analýzou. Mineralizace kyselinami
Vydáno: 01.06.1996
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN ISO 6633
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu olova atomovou absorpční spektrometrií s elektrotermickou atomizací
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu olova atomovou absorpční spektrometrií s elektrotermickou atomizací
Vydáno: 01.06.1996
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0240-3
Metody zkoušení nealkoholických nápojů. Stanovení sušiny refraktometricky
Metody zkoušení nealkoholických nápojů. Stanovení sušiny refraktometricky
Vydáno: 01.07.1978
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0243
Výrobky z ovoce a zeleniny, konzervy masové a masozeleninové. Příprava vzorků k laboratorním zkouškám
Výrobky z ovoce a zeleniny, konzervy masové a masozeleninové. Příprava vzorků k laboratorním zkouškám
Vydáno: 01.07.1985
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0245
Metody zkoušení kvasného octa
Metody zkoušení kvasného octa
Vydáno: 01.10.1964
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN 56 0246 Změna a
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny
Vydáno: 01.10.1969
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN 56 0246-3
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Senzorické zkoušky
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Senzorické zkoušky
Vydáno: 01.06.1989
Česky Tisk
Skladem
315 Kč