Cena s DPH / bez DPH
5696 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
18 results
12DalšíPoslední stranaČesky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN 56 9602
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich
Vydáno: 01.04.2006
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN 56 9604
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce
Vydáno: 01.04.2006
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN 56 9605
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Vydáno: 01.01.2007
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN 56 9606
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin
Vydáno: 01.01.2007
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN 56 9609
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace
Vydáno: 01.02.2008
Česky Tisk
Skladem
405 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 22000
Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Vydáno: 01.05.2019
Česky Tisk
Skladem
550 Kč
ČSN EN ISO 22005
Sledovatelnost v krmivovém a potravinovém řetězci - Obecné zásady a základní požadavky na návrh a uplatnění systému
Sledovatelnost v krmivovém a potravinovém řetězci - Obecné zásady a základní požadavky na návrh a uplatnění systému
Vydáno: 01.02.2008
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
18 Výsledky
12DalšíPoslední strana