Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 9604 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce
Sponsored link
Vydáno: 01.04.2006
ČSN 56 9604 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce

ČSN 56 9604

Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:ČSN 56 9604
Třídící znak:569604
Počet stran:24
Vydáno:01.04.2006
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:75474
Popis

ČSN 56 9604

Uvedená technická norma obsahuje pravidla a doporučení pro zavedení a dodržování správné hygienické a výrobní praxe při výrobě sterilované zeleniny a ovoce balených výrobků v hermeticky uzavřených obalech. Norma obsahuje základní požadavky pro výrobu a sklizeň konzervárenských surovin. Uvádí obecné požadavky na dodržování hygienických a výrobních zásad při produkci sterilovaných zeleninových a ovocných výrobků. Jsou v ní uvedeny zásady osobní hygieny pracovníků včetně jejich školení při této výrobě. Norma uvádí doporučené technologické postupy při výrobě sterilovaných zeleninových a ovocných výrobků, včetně požadavků na obaly a jejich skladování a distribuci. V normě jsou také obsaženy doporučené výrobní postupy různých typů sterilačních zařízení pro sterilaci zeleniny a ovoce a doporučené odkazy na kritické body v rámci pracovního procesu, které by měly mít zapracovány jednotliví zpracovatelé sterilovaných a zeleninových a ovocných výrobků v systému HACCP.