Cena s DPH / bez DPH
5696 Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
17 results
První stranaPředchozí strana12ČSN ISO 22003-1
Bezpečnost potravin - Část 1: Požadavky na orgány provádějící audit a certifikaci systémů managementu bezpečnosti potravin
Bezpečnost potravin - Část 1: Požadavky na orgány provádějící audit a certifikaci systémů managementu bezpečnosti potravin
Vydáno: 01.12.2023
Česky Tisk
Skladem
325 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN ISO 22006
Systémy managementu kvality - Směrnice pro aplikaci ISO 9001:2008 na rostlinnou výrobu
Systémy managementu kvality - Směrnice pro aplikaci ISO 9001:2008 na rostlinnou výrobu
Vydáno: 01.01.2011
Česky Tisk
Skladem
850 Kč
ČSN P ISO/TS 22002-1
Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 1: Výroba potravin
Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 1: Výroba potravin
Vydáno: 01.11.2010
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN P ISO/TS 22002-6
Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 6: Výroba krmiv a potravy pro zvířata
Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 6: Výroba krmiv a potravy pro zvířata
Vydáno: 01.02.2020
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
17 Výsledky
První stranaPředchozí strana12