Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 9607 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ovocné pomazánky
Sponsored link
Vydáno: 01.02.2007
ČSN 56 9607 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ovocné pomazánky

ČSN 56 9607

Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ovocné pomazánky

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN 56 9607
Třídící znak:569607
Počet stran:20
Vydáno:01.02.2007
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:77729
Popis

ČSN 56 9607

Uvedená technická norma obsahuje pravidla a doporučení pro zavedení a dodržování správné hygienické a výrobní praxe při výrobě ovocných pomazánek balených jak v hermeticky uzavřených obalech, tak plněné do ostatních obalů. Norma obsahuje základní požadavky na sklizeň a skladování surovin pro výrobu ovocných pomazánek. Uvádí obecné požadavky na dodržování hygienických a výrobních zásad při produkci ovocných pomazánek. Jsou v ní uvedeny zásady osobní hygieny pracovníků včetně jejich školení při této výrobě. Norma uvádí doporučené technologické postupy při výrobě ovocných pomazánek včetně požadavků na obaly a jejich skladování a distribuci. V normě jsou také obsaženy doporučené výrobní postupy různých typů sterilačních zařízení pro sterilaci ovocných pomazánek v hermeticky uzavřených obalech a také zásady při plnění ovocných pomazánek do ostatních obalů. Norma také obsahuje obecné principy systému kritických bodů, které jsou doporučeny výrbcům ovocných pomazánek v uplatňovaném systému HACCP.