Cena s DPH / bez DPH
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN ISO 22174
Mikrobiologie potravinového řetězce - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu a kvantifikaci mikroorganismů - Obecné požadavky a definice
Mikrobiologie potravinového řetězce - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu a kvantifikaci mikroorganismů - Obecné požadavky a definice
Vydáno: 01.02.2025
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN ISO 16140-7
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 7: Protokol pro validaci metod identifikace mikroorganismů
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 7: Protokol pro validaci metod identifikace mikroorganismů
Vydáno: 01.05.2025
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN 17641
Potraviny - Multimetoda pro stanovení aflatoxinů, deoxynivalenolu, fumonisinů, ochratoxinu A, T-2 toxinu, HT-2 toxinu a zearalenonu pomocí LC-MS/MS
Potraviny - Multimetoda pro stanovení aflatoxinů, deoxynivalenolu, fumonisinů, ochratoxinu A, T-2 toxinu, HT-2 toxinu a zearalenonu pomocí LC-MS/MS
Vydáno: 01.02.2023
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 12014-4
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 4: IC metoda stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 4: IC metoda stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa
Vydáno: 01.12.2005
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 12856
Potraviny - Stanovení acesulfamu-K, aspartamu a sacharinu - Stanovení pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení acesulfamu-K, aspartamu a sacharinu - Stanovení pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.05.2000
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 13191-2
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 2: Stanovení anorganických bromidů
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 2: Stanovení anorganických bromidů
Vydáno: 01.12.2001
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0001
Tabulky pro přepočty a korekce pro zkušební metody podle ČSN 56 0240 a ČSN 56 0246
Tabulky pro přepočty a korekce pro zkušební metody podle ČSN 56 0240 a ČSN 56 0246
Vydáno: 01.04.1965
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN 56 0084
Potravinářské výrobky. Stanovení celkového počtu mezofilních aerobních a fakultativně anaerobních mikroorganismů kultivací v tekutých půdách
Potravinářské výrobky. Stanovení celkového počtu mezofilních aerobních a fakultativně anaerobních mikroorganismů kultivací v tekutých půdách
Vydáno: 01.01.1987
Česky Tisk
Skladem
211 Kč