Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 16801 - Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických specií - Stanovení methylrtuti v potravinách mořského původu metodou izotopového ředění pomocí GC-ICP-MS
Sponsored link
Vydáno: 01.10.2016
ČSN EN 16801 - Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických specií - Stanovení methylrtuti v potravinách mořského původu metodou izotopového ředění pomocí GC-ICP-MS

ČSN EN 16801

Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických specií - Stanovení methylrtuti v potravinách mořského původu metodou izotopového ředění pomocí GC-ICP-MS

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN 16801
Třídící znak:560072
Počet stran:20
Vydáno:01.10.2016
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:500422
Popis

ČSN EN 16801

This European Standard describes a method for the determination of monomethylmercury (MMHg) in foodstuffs of marine origin. The method has been validated in an interlaboratory test on mussel tissue, squid muscle, crab claw muscle, dog fish liver, whale meat, cod muscle and Greenland halibut muscle (all freeze-dried) with mass fractions from 0,04 mg/kg to 3,6 mg/kg dry weight according to ISO 5725 2 [1]. Laboratory experiences have shown that this method is also applicable on fresh samples [2].