Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 12014-2 - Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Vydáno: 01.08.2018
ČSN EN 12014-2 - Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině

ČSN EN 12014-2

Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN 12014-2
Třídící znak:560021
Počet stran:20
Vydáno:01.08.2018
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:505599
Popis

ČSN EN 12014-2

Tato norma specifikuje metody vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC) a iontové chromatografie (IC) pro stanovení obsahu dusičnanů v zelenině a zeleninových výrobcích. Tuto metodu lze použít pro vzorky s obsahem 25 mg/kg a vyšším.