Cena s DPH / bez DPH
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN ISO 7218
Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení
Vydáno: 01.06.2025
Česky Tisk
Skladem
650 Kč
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN 56 0160-5
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení sacharózy polarizací
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení sacharózy polarizací
Vydáno: 01.03.2001
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN ISO 16654 Změna A1
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Vydáno: 01.11.2017
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN ISO 16654
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Vydáno: 01.02.2002
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0130-6
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 6: Stanovení tuku
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 6: Stanovení tuku
Vydáno: 01.09.1995
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN ISO 13720
Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp.
Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp.
Vydáno: 01.01.2011
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN 56 0187-4
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 4: Stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků metodou SFA
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 4: Stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků metodou SFA
Vydáno: 01.12.2012
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN 14569
Potraviny - Mikrobiologická metoda skríningu ozáření potravin založená na paralelně provedených testech LAL a GNB
Potraviny - Mikrobiologická metoda skríningu ozáření potravin založená na paralelně provedených testech LAL a GNB
Vydáno: 01.04.2005
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN P CEN/TS 14537
Potraviny - Stanovení neohesperidinu-dihydrochalkonu metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC)
Potraviny - Stanovení neohesperidinu-dihydrochalkonu metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC)
Vydáno: 01.05.2005
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 23036-2
Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 2: Metoda umělého trávení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 2: Metoda umělého trávení
Vydáno: 01.11.2021
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN 56 0116-4
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Vydáno: 01.03.1993
Česky Tisk
Skladem
86 Kč