Cena s DPH / bez DPH
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN P CEN/TS 17329-2
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 2: Společná studie
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 2: Společná studie
Vydáno: 01.10.2019
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN ISO 17410
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu psychrotrofních mikroorganismů
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu psychrotrofních mikroorganismů
Vydáno: 01.01.2020
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 7218
Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení
Vydáno: 01.12.2024
Anglicky Tisk
Skladem
850 Kč
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN 56 0160-5
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení sacharózy polarizací
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení sacharózy polarizací
Vydáno: 01.03.2001
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0116-4
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Vydáno: 01.03.1993
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN ISO 1743
Glukózový sirup. Stanovení obsahu sušiny refraktometricky
Glukózový sirup. Stanovení obsahu sušiny refraktometricky
Vydáno: 01.09.1994
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0116-2
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků
Vydáno: 01.07.1995
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN ISO 3593
Škrob. Stanovení popela (ISO 3593:1981)
Škrob. Stanovení popela (ISO 3593:1981)
Vydáno: 01.08.1995
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0130-6
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 6: Stanovení tuku
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 6: Stanovení tuku
Vydáno: 01.09.1995
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0116
Metody zkoušení pekařských výrobků
Metody zkoušení pekařských výrobků
Vydáno: 01.08.1975
Česky Tisk
Skladem
405 Kč