Cena s DPH / bez DPH
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN 56 0176
Metody zkoušení škrobu
Metody zkoušení škrobu
Vydáno: 01.04.1965
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
211 Kč
ČSN 56 0176-5
Metody zkoušení škrobu. Stanovení stipů
Metody zkoušení škrobu. Stanovení stipů
Vydáno: 01.07.1979
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0185
Vzorkování piva
Vzorkování piva
Vydáno: 01.04.1983
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 16924
Potraviny - Stanovení zearalenonu v jedlých rostlinných olejích metodou LC-FLD nebo LC-MS/MS
Potraviny - Stanovení zearalenonu v jedlých rostlinných olejích metodou LC-FLD nebo LC-MS/MS
Vydáno: 01.11.2018
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN EN ISO 10272-1
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Campylobacter - Část 1: Metoda průkazu
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Campylobacter - Část 1: Metoda průkazu
Vydáno: 01.12.2019
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
315 Kč
ČSN 56 0160-7
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Vydáno: 01.11.2000
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
211 Kč
ČSN 56 0160-3 Změna Z1
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením
Vydáno: 01.03.2006
Česky Tisk
Skladem
31 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0186-12
Metody zkoušení piva - Část 12: Stanovení celkového dusíku
Metody zkoušení piva - Část 12: Stanovení celkového dusíku
Vydáno: 01.01.2011
Česky Tisk
Skladem
86 Kč