Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 6887-6 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 6: Specifické pokyny pro vzorky odebrané v prvovýrobě
Vydáno: 01.11.2013
ČSN EN ISO 6887-6 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 6: Specifické pokyny pro vzorky odebrané v prvovýrobě

ČSN EN ISO 6887-6

Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 6: Specifické pokyny pro vzorky odebrané v prvovýrobě

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 6887-6
Třídící znak:560102
Počet stran:16
Vydáno:01.11.2013
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:94122
Popis

ČSN EN ISO 6887-6

Tato část ISO 6887 specifikuje pokyny pro úpravu vzorků odebraných ve všech stádiích od chovu po jatky a pro přípravu jejich suspenze pro mikrobiologické zkoušení, pokud vzorky vyžadují úpravu odlišnou od obecných postupů popsaných v ISO 6887-1. Norma ISO 6887-1 definuje všeobecné pokyny pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení. Tato část ISO 6887 neplatí pro úpravu vzorků pro zkušební metody stanovení počtu nebo průkazu mikroorganismů, kde jsou podrobnosti o úpravě vzorků specifikovány v relevantních mezinárodních normách. Tato část ISO 6887 je použitelná pro různé vzorky odebrané z líhně, z chovu, z vozidla nebo od zvířat během přepravy, nebo ze zvířat či jejich těl na jatkách, pro indikaci mikrobiologického stavu zvířat ve vztahu k původcům zoonóz. Tato část ISO 6887 neplatí pro vzorky odebrané pro posouzení hygieny masa. Na ty se vztahuje ISO 6887-2. Tato část ISO 6887 se netýká vzorků odebraných z vodního prostředí (mořského nebo sladkovodního) ve stádiu prvovýroby. Na ty se vztahuje ISO 6887-3.