Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 6887-5 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 5: Specifická pravidla pro vzorky mléka a mléčných výrobků
Vydáno: 01.12.2020
ČSN EN ISO 6887-5 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 5: Specifická pravidla pro vzorky mléka a mléčných výrobků

ČSN EN ISO 6887-5

Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 5: Specifická pravidla pro vzorky mléka a mléčných výrobků

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 6887-5
Třídící znak:560102
Počet stran:16
Vydáno:01.12.2020
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:511626
Popis

ČSN EN ISO 6887-5

Tento dokument specifikuje pravidla pro přípravu vzorků mléka a mléčných výrobků a jejich suspenzí pro mikrobiologické zkoušení v případě, že vzorky vyžadují odlišnou přípravu od obecných metod uvedených v ISO 6887-1. Tento dokument nezahrnuje přípravu vzorků pro metody stanovení počtu ani pro metody průkazu, které mají podrobnosti o přípravě uvedeny v příslušných mezinárodních normách. Tento dokument je určený pro použití ve spojení s ISO 6887-1.