Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0146-4 - Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
Vydáno: 01.08.1985
ČSN 56 0146-4 - Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku

ČSN 56 0146-4

Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Označení normy:ČSN 56 0146-4
Třídící znak:560146
Počet stran:4
Vydáno:01.08.1985
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:29416
Popis

ČSN 56 0146-4

Tato norma určuje zkušební metody pro stanovení tuku u výrobků a polotovarů cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 56 0146-4 byla schválena 3.5.1984 a nabyla účinnosti od 1.8.1985. Nahradila ČSN 56 0146 čl. 17 a 18 z 22.10.1964.