Cena s DPH / bez DPH
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 17468
Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody
Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody
Vydáno: 01.05.2024
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN ISO 13722
Mikrobiologie potravinového řetězce - Stanovení počtu bakterií rodu Brochotrix - Technika počítání kolonií
Mikrobiologie potravinového řetězce - Stanovení počtu bakterií rodu Brochotrix - Technika počítání kolonií
Vydáno: 01.08.2022
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN 17424
Potraviny - Stanovení aflatoxinů v koření s výjimkou papriky předčištěním na IAC a metodou HPLC-FLD s postkolonovou derivatizací
Potraviny - Stanovení aflatoxinů v koření s výjimkou papriky předčištěním na IAC a metodou HPLC-FLD s postkolonovou derivatizací
Vydáno: 01.05.2021
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN P CEN/TS 17329-1
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 1: Validace v jedné laboratoři
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 1: Validace v jedné laboratoři
Vydáno: 01.12.2021
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 7218
Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení
Vydáno: 01.06.2025
Česky Tisk
Skladem
650 Kč
ČSN 56 0160-1
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 1: Vzorkování
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 1: Vzorkování
Vydáno: 01.05.1993
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN 56 0145
Vzorkování cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva
Vzorkování cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva
Vydáno: 01.06.1989
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0146
Metody zkoušení výrobků cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metody zkoušení
Metody zkoušení výrobků cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metody zkoušení
Vydáno: 01.10.1965
Česky Tisk
Skladem
1050 Kč
ČSN 56 0146-4
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
Vydáno: 01.08.1985
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN 56 0146-5
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu sacharidů
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu sacharidů
Vydáno: 01.12.1986
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN 56 0160 Změna Z6
Metody zkoušení cukrovarských výrobků
Metody zkoušení cukrovarských výrobků
Vydáno: 01.03.2006
Česky Tisk
Skladem
31 Kč