PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Česky Hardcopy
In stock
3.46 €
Česky Hardcopy
In stock
8.48 €
ČSN P CEN/TS 17329-2
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 2: Společná studie
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 2: Společná studie
Vydáno: 01.10.2019
Anglicky Hardcopy
In stock
12.66 €
ČSN ISO 17410
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu psychrotrofních mikroorganismů
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu psychrotrofních mikroorganismů
Vydáno: 01.01.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
8.48 €
ČSN EN 17265
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku optickou emisní spektrometrií s indukčně vázaným plazmatem (ICP-OES)
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku optickou emisní spektrometrií s indukčně vázaným plazmatem (ICP-OES)
Vydáno: 01.03.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
8.48 €
ČSN EN 17251
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
12.66 €
ČSN EN 17250
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
13.06 €
ČSN EN ISO 7218
Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení
Vydáno: 01.12.2024
Anglicky Hardcopy
In stock
34.16 €
Česky Hardcopy
In stock
2.65 €
Česky Hardcopy
In stock
3.46 €
ČSN 56 0116-9
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin
Vydáno: 01.07.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.46 €
ČSN EN ISO 5377
Produkty hydrolýzy škrobu. Stanovení redukujících látek a dextrózového ekvivalentu. Konstantní titrační metoda Lane-Eynona (ISO 5377:1981)
Produkty hydrolýzy škrobu. Stanovení redukujících látek a dextrózového ekvivalentu. Konstantní titrační metoda Lane-Eynona (ISO 5377:1981)
Vydáno: 01.08.1995
Česky Hardcopy
In stock
8.48 €