Cena s DPH / bez DPH
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN 56 0187-4
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 4: Stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků metodou SFA
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 4: Stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků metodou SFA
Vydáno: 01.12.2012
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN EN ISO 13720
Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp.
Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp.
Vydáno: 01.01.2011
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN ISO 16654 Změna A2
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Vydáno: 01.09.2023
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN 56 0160-7 Změna Z1
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Vydáno: 01.03.2006
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
ČSN 56 0160-3
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením
Vydáno: 01.01.2001
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
117 Kč
ČSN EN ISO 18744
Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz a stanovení počtu Cryptosporidium a Giardia v čerstvé zelené listové zelenině a plodech bobulovin
Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz a stanovení počtu Cryptosporidium a Giardia v čerstvé zelené listové zelenině a plodech bobulovin
Vydáno: 01.10.2016
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN EN ISO 17604
Mikrobiologie potravinového řetězce - Vzorkování těl poražených zvířat pro mikrobiologické vyšetření
Mikrobiologie potravinového řetězce - Vzorkování těl poražených zvířat pro mikrobiologické vyšetření
Vydáno: 01.04.2016
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN ISO 13307
Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
Vydáno: 01.11.2013
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
Česky Tisk
Skladem
66 Kč