Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0130-7 - Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 7: Stanovení titrovatelných kyselin
Vydáno: 01.09.1995
ČSN 56 0130-7 - Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 7: Stanovení titrovatelných kyselin

ČSN 56 0130-7

Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 7: Stanovení titrovatelných kyselin

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Označení normy:ČSN 56 0130-7
Třídící znak:560130
Počet stran:4
Vydáno:01.09.1995
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:18279
Popis

ČSN 56 0130-7

Tato sedmá část normy určuje metodu stanovení titrovatelných kyselin v cukrářských náplních. Všeobecná ustanovení jsou uvedena v ČSN 56 0130-1. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 1 - Předmět, kapitolu 2 - Rozsah použití, kapitolu 3 - Definice, kapitolu 4 - Podstata metody, kapitolu 5 - Chemikálie, kapitolu 6 - Přístroje a pomůcky, kapitolu 7 - Vzorkování, kapitolu 8 - Pracovní postup a kapitolu 9 - Vyjádření výsledku. Podstata metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0130-7 byla vydána v září 1995. Nahradila čl. 41 ČSN 56 0130 z 16.7.1970.