Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0130-1 - Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení
Vydáno: 01.09.1995
ČSN 56 0130-1 - Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení

ČSN 56 0130-1

Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Označení normy:ČSN 56 0130-1
Třídící znak:560130
Počet stran:4
Vydáno:01.09.1995
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:18273
Popis

ČSN 56 0130-1

Tato první část normy obsahuje všeobecná ustanovení, která se vztahují na všechny další části ČSN 56 0130. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 1 - Předmět normy, kapitolu 2 - Rozsah použití, kapitolu 3 - Chemikálie a činidla, kapitolu 4 - Přístroje a pomůcky, kapitolu 5 - Pracovní postup, kapitolu 6 - Vyjadřování výsledků a kapitolu 7 - Protokol o zkoušce. Hlavní obecné požadavky na zkoušky - jak patrno z přehledu kapitol - jsou (podrobně) popsány. Norma tedy stanovuje zásady pro postupy při provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0130-1 byla vydána v září 1995. Nahradila kapitolu I, čl. 1 až 5, ČSN 56 0130 z 16.7.1970.