Označení normy: | ČSN 56 0116-1 |
Třídící znak: | 560116 |
Počet stran: | 4 |
Vydáno: | 01.07.1995 |
Harmonizace: | Norma není harmonizována |
Katalogové číslo: | 17697 |
Popis
ČSN 56 0116-1
ČSN 56 0116 sestává z následujících částí se společným názvem Metody zkoušení pekařských výrobků: Část 1: Všeobecná ustanovení. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků. Část 3 Stanovení obsahu vody. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině. Část 5: Stanovení chloridu sodného. Část 6: Stanovení obsahu tuku. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla. Část 8: Stanovení sorbitolu. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin. Část 10: Stanovení titrovatelných kyselin. Tato první část normy obsahuje všeobecná ustanovení, platná pro všechny ostatní části ČSN 56 0116. Další části normy určují metody stanovení hodnot jakostních znaků, uvedených v technických normách pekařských výrobků. V seznamu souvisících norem je ČSN 01 8003 - ale v textu normy se na ni nikde neodkazuje. ČSN 56 0116-1 byla vydána v červenci 1995. Nahradila část 1 ČSN 56 0116 ze 7.2.1990.