Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 17265 - Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku optickou emisní spektrometrií s indukčně vázaným plazmatem (ICP-OES)
Vydáno: 01.03.2020
ČSN EN 17265 - Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku optickou emisní spektrometrií s indukčně vázaným plazmatem (ICP-OES)

ČSN EN 17265

Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku optickou emisní spektrometrií s indukčně vázaným plazmatem (ICP-OES)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN 17265
Třídící znak:560125
Počet stran:20
Vydáno:01.03.2020
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:508985
Popis

ČSN EN 17265

This document specifies a method for the determination of aluminium in food by inductively coupled plasma optical emission spectrometry (ICP-OES) after pressure digestion. This method was validated for wheat noodle, cheese, liver, beetroot and cocoa powder at mass fractions in the range of 15 mg/kg to 200 mg/kg. At concentrations above 200 mg/kg digestion temperatures higher than 220 °C can be necessary to recover the aluminium as completely as possible.