Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 6887-3 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu
Vydáno: 01.07.2019
ČSN EN ISO 6887-3 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu

ČSN EN ISO 6887-3

Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Koupit včetně změn
Označení normy:ČSN EN ISO 6887-3
Třídící znak:560102
Počet stran:20
Vydáno:01.07.2019
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:507980
Popis

ČSN EN ISO 6887-3

Tento dokument specifikuje pravidla pro přípravu vzorků ryb a rybích výrobků a speciální postupy pro vzorkování syrových měkkýšů, pláštěnců a ostnokožců včetně oblastí prvovýroby. Popisuje také postupy pro přípravu jejich suspenze pro mikrobiologické zkoušení v případě, že vzorky vyžadují odlišnou přípravu od metody popsané v ISO 6887-1, která definuje obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a ředění pro mikrobiologické zkoušení.