PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN 56 0160-7 Změna Z1
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
3.45 €
ČSN 56 0160-3
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením
Vydáno: 01.01.2001
Česky Hardcopy
In stock
3.45 €
Česky Hardcopy
In stock
6.22 €
ČSN EN ISO 21567
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella
Vydáno: 01.07.2005
Česky Hardcopy
In stock
12.64 €
ČSN EN 16923
Potraviny - Stanovení T-2 a HT-2 toxinu v obilovinách a výrobcích z obilovin pro kojence a malé děti metodou HPLC-MS/MS po SPE přečištění
Potraviny - Stanovení T-2 a HT-2 toxinu v obilovinách a výrobcích z obilovin pro kojence a malé děti metodou HPLC-MS/MS po SPE přečištění
Vydáno: 01.05.2023
Anglicky Hardcopy
In stock
13.04 €
Česky Hardcopy
In stock
2.65 €
Česky Hardcopy
In stock
13.04 €
Česky Hardcopy
In stock
12.64 €
Česky Hardcopy
In stock
6.22 €
Česky Hardcopy
In stock
3.45 €
ČSN ISO 11289
Tepelně opracované poživatiny v hermeticky uzavřených obalech. Stanovení pH
Tepelně opracované poživatiny v hermeticky uzavřených obalech. Stanovení pH
Vydáno: 01.11.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.45 €
ČSN 56 0116-7
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla
Vydáno: 01.07.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.45 €