PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN ISO 13722
Mikrobiologie potravinového řetězce - Stanovení počtu bakterií rodu Brochotrix - Technika počítání kolonií
Mikrobiologie potravinového řetězce - Stanovení počtu bakterií rodu Brochotrix - Technika počítání kolonií
Vydáno: 01.08.2022
Anglicky Hardcopy
In stock
8.66 €
Anglicky Hardcopy
In stock
16.63 €
Česky Hardcopy
In stock
12.93 €
ČSN EN ISO 18743 Změna A1
Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz larev trichinel ze vzorků masa s použitím metody enzymatického štěpení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz larev trichinel ze vzorků masa s použitím metody enzymatického štěpení
Vydáno: 01.01.2024
Anglicky Hardcopy
In stock
8.66 €
ČSN EN ISO 17468
Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody
Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody
Vydáno: 01.05.2024
Anglicky Hardcopy
In stock
12.93 €
ČSN EN ISO 7218
Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení
Vydáno: 01.06.2025
Česky Hardcopy
In stock
26.69 €
ČSN 56 0145
Vzorkování cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva
Vzorkování cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva
Vydáno: 01.06.1989
Česky Hardcopy
In stock
3.53 €
ČSN 56 0146
Metody zkoušení výrobků cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metody zkoušení
Metody zkoušení výrobků cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metody zkoušení
Vydáno: 01.10.1965
Česky Hardcopy
In stock
43.11 €
ČSN 56 0146-4
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
Vydáno: 01.08.1985
Česky Hardcopy
In stock
2.71 €
ČSN 56 0146-5
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu sacharidů
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu sacharidů
Vydáno: 01.12.1986
Česky Hardcopy
In stock
12.93 €
ČSN 56 0160 Změna Z6
Metody zkoušení cukrovarských výrobků
Metody zkoušení cukrovarských výrobků
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
1.27 €
ČSN 56 0176
Metody zkoušení škrobu
Metody zkoušení škrobu
Vydáno: 01.04.1965
Česky Hardcopy
In stock
8.66 €
9.93 €