PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN 56 0176-10
Metody zkoušení škrobu. Stanovení tuku
Metody zkoušení škrobu. Stanovení tuku
Vydáno: 01.09.1984
Česky Hardcopy
In stock
2.66 €
ČSN 56 0177 Změna b
Metody zkoušení výrobků ze škrobu
Metody zkoušení výrobků ze škrobu
Vydáno: 01.01.1972
Česky Hardcopy
In stock
6.26 €
ČSN 56 0186-7
Metody zkoušení piva. Stanovení pH
Metody zkoušení piva. Stanovení pH
Vydáno: 01.07.1987
Česky Hardcopy
In stock
2.66 €
ČSN 56 0186-9
Metody zkoušení piva - Část 9: Stanovení stupně dosažitelného prokvašení
Metody zkoušení piva - Část 9: Stanovení stupně dosažitelného prokvašení
Vydáno: 01.04.2014
Česky Hardcopy
In stock
6.26 €
ČSN EN ISO 19343
Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda
Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda
Vydáno: 01.12.2018
Česky Hardcopy
In stock
8.51 €
ČSN P CEN/TS 17329-2
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 2: Společná studie
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 2: Společná studie
Vydáno: 01.10.2019
Anglicky Hardcopy
In stock
12.71 €
ČSN ISO 17410
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu psychrotrofních mikroorganismů
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu psychrotrofních mikroorganismů
Vydáno: 01.01.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
8.51 €
ČSN EN 17265
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku optickou emisní spektrometrií s indukčně vázaným plazmatem (ICP-OES)
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku optickou emisní spektrometrií s indukčně vázaným plazmatem (ICP-OES)
Vydáno: 01.03.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
8.51 €
ČSN EN 16858
Potraviny - Stanovení melaminu a kyseliny kyanurové v potravinách metodou kapalinové chromatografie a tandemové hmotnostní spektrometrie (LC-MS/MS)
Potraviny - Stanovení melaminu a kyseliny kyanurové v potravinách metodou kapalinové chromatografie a tandemové hmotnostní spektrometrie (LC-MS/MS)
Vydáno: 01.12.2017
Anglicky Hardcopy
In stock
13.12 €
ČSN EN ISO 19020
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro imunoenzymatickou detekci stafylokokových enterotoxinů v potravinách
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro imunoenzymatickou detekci stafylokokových enterotoxinů v potravinách
Vydáno: 01.03.2018
Anglicky Hardcopy
In stock
13.12 €
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €