PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN ISO 19020
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro imunoenzymatickou detekci stafylokokových enterotoxinů v potravinách
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro imunoenzymatickou detekci stafylokokových enterotoxinů v potravinách
Vydáno: 01.03.2018
Anglicky Hardcopy
In stock
13.25 €
Česky Hardcopy
In stock
3.51 €
Česky Hardcopy
In stock
8.60 €
ČSN P CEN/TS 17329-2
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 2: Společná studie
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 2: Společná studie
Vydáno: 01.10.2019
Anglicky Hardcopy
In stock
12.84 €
ČSN EN 17251
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
12.84 €
ČSN EN 17250
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
13.25 €
ČSN EN ISO 19343
Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda
Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda
Vydáno: 01.12.2018
Česky Hardcopy
In stock
8.60 €
ČSN 56 0186-9
Metody zkoušení piva - Část 9: Stanovení stupně dosažitelného prokvašení
Metody zkoušení piva - Část 9: Stanovení stupně dosažitelného prokvašení
Vydáno: 01.04.2014
Česky Hardcopy
In stock
6.32 €
ČSN EN ISO 13720
Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp.
Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp.
Vydáno: 01.01.2011
Česky Hardcopy
In stock
6.32 €
ČSN 56 0187-4
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 4: Stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků metodou SFA
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 4: Stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků metodou SFA
Vydáno: 01.12.2012
Česky Hardcopy
In stock
3.51 €
ČSN 56 0116-4
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Vydáno: 01.03.1993
Česky Hardcopy
In stock
3.51 €
ČSN ISO 1743
Glukózový sirup. Stanovení obsahu sušiny refraktometricky
Glukózový sirup. Stanovení obsahu sušiny refraktometricky
Vydáno: 01.09.1994
Česky Hardcopy
In stock
8.60 €