PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Česky Hardcopy
In stock
6.26 €
ČSN 56 0186-4
Metody zkoušení piva - Část 4: Stanovení zákalu
Metody zkoušení piva - Část 4: Stanovení zákalu
Vydáno: 01.12.2011
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €
ČSN 56 0187-3
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 3: Zkoušení sladových výtažků
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 3: Zkoušení sladových výtažků
Vydáno: 01.12.2011
Česky Hardcopy
In stock
6.26 €
ČSN 56 0187-2
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 2: Ostatní metody zkoušení sladu
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 2: Ostatní metody zkoušení sladu
Vydáno: 01.12.2011
Česky Hardcopy
In stock
8.51 €
ČSN 56 0186-8
Metody zkoušení piva - Část 8: Stanovení barvy piva
Metody zkoušení piva - Část 8: Stanovení barvy piva
Vydáno: 01.12.2012
Česky Hardcopy
In stock
8.51 €
ČSN 56 0160-18
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 18: Stanovení glukózového ekvivalentu (Metoda podle Lanea a Eynona s konstantním titrem)
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 18: Stanovení glukózového ekvivalentu (Metoda podle Lanea a Eynona s konstantním titrem)
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €
Česky Hardcopy
In stock
8.51 €
ČSN EN ISO 21567 Oprava 1
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella
Vydáno: 01.04.2011
Česky Hardcopy
In stock
0.00 €
ČSN EN 17251
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
12.71 €
ČSN EN 17250
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
13.12 €
ČSN 56 0160-7
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Vydáno: 01.11.2000
Česky Hardcopy
In stock
8.51 €
ČSN 56 0160-3 Změna Z1
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
1.25 €