PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Česky Hardcopy
In stock
8.67 €
12.2 €
Anglicky Hardcopy
In stock
16.64 €
Česky Hardcopy
In stock
12.94 €
25.88 €
ČSN P CEN/TS 17061
Potraviny - Směrnice pro kalibraci a kvantitativní stanovení reziduí pesticidů a organických kontaminantů chromatografickými metodami
Potraviny - Směrnice pro kalibraci a kvantitativní stanovení reziduí pesticidů a organických kontaminantů chromatografickými metodami
Vydáno: 01.03.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
16.64 €
ČSN EN 17264
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS)
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS)
Vydáno: 01.03.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
8.67 €
ČSN EN 17252
Potraviny - Stanovení fomopsinu A v semenech lupiny a výrobcích z nich metodou LC-MS/MS
Potraviny - Stanovení fomopsinu A v semenech lupiny a výrobcích z nich metodou LC-MS/MS
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
12.94 €
ČSN EN ISO 23036-2
Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 2: Metoda umělého trávení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 2: Metoda umělého trávení
Vydáno: 01.11.2021
Anglicky Hardcopy
In stock
12.94 €
ČSN EN ISO 16654 Změna A2
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Vydáno: 01.09.2023
Česky Hardcopy
In stock
3.53 €
ČSN 56 0116-4
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Vydáno: 01.03.1993
Česky Hardcopy
In stock
3.53 €
ČSN ISO 1743
Glukózový sirup. Stanovení obsahu sušiny refraktometricky
Glukózový sirup. Stanovení obsahu sušiny refraktometricky
Vydáno: 01.09.1994
Česky Hardcopy
In stock
8.67 €
ČSN 56 0116-2
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků
Vydáno: 01.07.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.53 €
ČSN EN ISO 3593
Škrob. Stanovení popela (ISO 3593:1981)
Škrob. Stanovení popela (ISO 3593:1981)
Vydáno: 01.08.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.53 €