PRICES include / exclude VAT
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN ISO 18787
Potraviny - Stanovení aktivity vody
Potraviny - Stanovení aktivity vody
Vydáno: 01.04.2022
Česky Hardcopy
In stock
6.25 €
ČSN EN ISO 11136 Změna A1
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Vydáno: 01.03.2021
Anglicky Hardcopy
In stock
8.50 €
Anglicky Hardcopy
In stock
13.10 €
ČSN EN 15765
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu
Vydáno: 01.06.2010
Anglicky Hardcopy
In stock
8.50 €
Anglicky Hardcopy
In stock
12.70 €
ČSN ISO 8870
Mléko a výrobky na bázi mléka - Průkaz termonukleázy produkované koagulázopozitivními stafylokoky
Mléko a výrobky na bázi mléka - Průkaz termonukleázy produkované koagulázopozitivními stafylokoky
Vydáno: 01.01.2007
Česky Hardcopy
In stock
6.25 €
Anglicky Hardcopy
In stock
8.50 €
ČSN P ISO/TS 11059
Mléko a mléčné výrobky - Metoda stanovení počtu bakterií rodu Pseudomonas
Mléko a mléčné výrobky - Metoda stanovení počtu bakterií rodu Pseudomonas
Vydáno: 01.12.2009
Česky Hardcopy
In stock
8.50 €
ČSN EN 15505
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení sodíku a hořčíku pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení sodíku a hořčíku pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Vydáno: 01.09.2008
Anglicky Hardcopy
In stock
8.50 €
ČSN ISO 13300-2
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 2: Najímání a školení vedoucích panelů
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 2: Najímání a školení vedoucích panelů
Vydáno: 01.11.2011
Česky Hardcopy
In stock
8.50 €
ČSN EN 14663
Potraviny - Stanovení vitamínu B6 (včetně jeho glykosilovaných forem) metodou HPLC
Potraviny - Stanovení vitamínu B6 (včetně jeho glykosilovaných forem) metodou HPLC
Vydáno: 01.07.2006
Česky Hardcopy
In stock
12.70 €
ČSN 56 0607
Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH
Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH
Vydáno: 01.02.2006
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €