Cena s DPH / bez DPH
5606 Metody zkoušení a společná ustanovení
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN 16618
Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS)
Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS)
Vydáno: 01.12.2015
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN 17254
Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro stanovení lepku metodou ELISA
Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro stanovení lepku metodou ELISA
Vydáno: 01.05.2020
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN 17521
Potraviny - Stanovení toxinů Alternaria v rajčatech, pšenici a slunečnicových semenech pomocí SPE předčištění a HPLC-MS/MS
Potraviny - Stanovení toxinů Alternaria v rajčatech, pšenici a slunečnicových semenech pomocí SPE předčištění a HPLC-MS/MS
Vydáno: 01.02.2022
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN ISO 11132
Senzorická analýza - Metodologie - Směrnice pro měření výkonu kvantitativního popisného senzorického panelu
Senzorická analýza - Metodologie - Směrnice pro měření výkonu kvantitativního popisného senzorického panelu
Vydáno: 01.03.2022
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN EN ISO 11136
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Vydáno: 01.12.2017
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
ČSN EN ISO 11136 Změna A1
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Vydáno: 01.03.2021
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 18593
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů
Vydáno: 01.05.2019
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 19036
Mikrobiologie potravinového řetězce - Odhad nejistoty měření při kvantitativním stanovení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Odhad nejistoty měření při kvantitativním stanovení
Vydáno: 01.05.2020
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč