PRICES include / exclude VAT
5701 Metody zkoušení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN 57 0105-4 Změna 1
Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných. Stanovení obsahu tuku
Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných. Stanovení obsahu tuku
Vydáno: 01.10.1996
Česky Hardcopy
In stock
1.28 €
ČSN 57 0107 Změna Z5
Metody zkoušení sýrů, tvarohů, krémů a pomazánek
Metody zkoušení sýrů, tvarohů, krémů a pomazánek
Vydáno: 01.09.2010
Česky Hardcopy
In stock
1.28 €
ČSN ISO 1443
Maso a masné výrobky. Stanovení celkového obsahu tuku
Maso a masné výrobky. Stanovení celkového obsahu tuku
Vydáno: 01.09.1994
Česky Hardcopy
In stock
3.54 €
ČSN 57 0192
Stanovení cukrů v medu pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC)
Stanovení cukrů v medu pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC)
Vydáno: 01.02.2023
Česky Hardcopy
In stock
3.54 €
Česky Hardcopy
In stock
3.54 €
ČSN EN ISO 7328
Mléčné mražené krémy, zmrzliny a směsi pro jejich výrobu - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Mléčné mražené krémy, zmrzliny a směsi pro jejich výrobu - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Vydáno: 01.03.2009
Anglicky Hardcopy
In stock
13.37 €
ČSN ISO 24382
Včelí pyl - Specifikace
Včelí pyl - Specifikace
Vydáno: 01.09.2025
Anglicky Hardcopy
In stock
16.67 €
ČSN 57 0146-3
Metody zkoušení ryb, rybích výrobků a rybích konzerv - Část 3: Stanovení hmotnosti obsahu a hmotnostního podílu složek
Metody zkoušení ryb, rybích výrobků a rybích konzerv - Část 3: Stanovení hmotnosti obsahu a hmotnostního podílu složek
Vydáno: 01.01.2018
Česky Hardcopy
In stock
3.54 €
ČSN EN ISO 16297
Mléko - Celkový počet mikroorganismů - Protokol pro hodnocení alternativních metod
Mléko - Celkový počet mikroorganismů - Protokol pro hodnocení alternativních metod
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
12.96 €
ČSN 57 0105
Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných
Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných
Vydáno: 01.02.1965
Česky Hardcopy
In stock
20.37 €
21.65 €
ČSN 57 0106
Metody zkoušení mražených mléčných výrobků
Metody zkoušení mražených mléčných výrobků
Vydáno: 01.04.1964
Česky Hardcopy
In stock
12.96 €
ČSN 57 0108 Změna 3
Metody zkoušení másla
Metody zkoušení másla
Vydáno: 01.03.1997
Česky Hardcopy
In stock
1.28 €