Sponzorovaný odkaz

5701 Metody zkoušení

Seřadit podle: 
Počet: 
ČSN ISO 14637 - Mléko - Stanovení obsahu močoviny - Enzymatická metoda s použitím změny v pH (Referenční metoda) 
Katalogové číslo:  74970
ČSN ISO 14637 - Mléko - Stanovení obsahu močoviny - Enzymatická metoda s použitím změny v pH (Referenční metoda)
ČSN ISO 14637ČSN ISO 14637 Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu močoviny v mléce. Postup spočívá v přidání enzymu ureázy, která ve vzorku štěpí močovinu na
Cena:  232,- Kč
ČSN EN ISO 21187 - Mléko - Kvantitativní stanovení bakteriologické jakosti - Návod pro stanovení a verifikaci konverzního vztahu mezi výsledky rutinní a základní metody 
Katalogové číslo:  75761
ČSN EN ISO 21187 - Mléko - Kvantitativní stanovení bakteriologické jakosti - Návod pro stanovení a verifikaci konverzního vztahu mezi výsledky rutinní a základní metody
ČSN EN ISO 21187ČSN EN ISO 21187 Uvedená norma uvádí zásady pro stanovení konverzního vztahu mezi výsledky rutinní a základní metody a jejich verifikaci pro kvantitativní stanovení bakteriologické
Cena:  232,- Kč
ČSN 57 0111-3 - Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 3: Stanovení vlhkosti 
Katalogové číslo:  65425
ČSN 57 0111-3 - Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 3: Stanovení vlhkosti
ČSN 57 0111-3ČSN 57 0111-3 Tato norma specifikuje metodu pro stanovení vlhkosti v kaseinech kyselých, kaseinech sladkých a v kaseinátech.
Cena:  73,- Kč
ČSN 57 0111-7 - Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 7: Stanovení obsahu popela 
Katalogové číslo:  65427
ČSN 57 0111-7 - Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 7: Stanovení obsahu popela
ČSN 57 0111-7ČSN 57 0111-7 Tato norma specifikuje metodu pro stanovení obsahu popela v kaseinech kyselých i sladkých.
Cena:  95,- Kč
ČSN 57 0105-13 - Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných - Část 13: Stanovení obsahu vody v sušeném mléce 
Katalogové číslo:  66361
ČSN 57 0105-13 - Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných - Část 13: Stanovení obsahu vody v sušeném mléce
ČSN 57 0105-13ČSN 57 0105-13 Tato norma specifikuje metodu stanovení obsahu vody: v sušeném vysokotučném mléce, v sušeném plnotučném mléce, v sušeném částečně odtučněném mléce a v sušeném odtučně
Cena:  73,- Kč
ČSN 57 0108 ZMĚNA Z4 - Metody zkoušení másla 
Katalogové číslo:  81890
ČSN 57 0108 ZMĚNA Z4 - Metody zkoušení másla
ČSN 57 0108 ZMĚNA Z4
Cena:  34,- Kč
ČSN ISO 1443 - Maso a masné výrobky. Stanovení celkového obsahu tuku 
Katalogové číslo:  16605
ČSN ISO 1443 - Maso a masné výrobky. Stanovení celkového obsahu tuku
ČSN ISO 1443ČSN ISO 1443 Tato norma specifikuje referenční metodu pro stanovení celkového obsahu tuku1) v mase a masných výrobcích. 1) Stanovený tuk nelze použít pro určení charakteristiky tu
Cena:  95,- Kč
ČSN 57 0190 - Metody zkoušení včelího medu 
Katalogové číslo:  06379
ČSN 57 0190 - Metody zkoušení včelího medu
ČSN 57 0190
Cena:  347,- Kč
ČSN 57 0108 ZMĚNA 3 - Metody zkoušení másla 
Katalogové číslo:  21300
ČSN 57 0108 ZMĚNA 3 - Metody zkoušení másla
ČSN 57 0108 ZMĚNA 3
Cena:  34,- Kč
ČSN ISO 936 - Maso a masné výrobky - Stanovení celkového popela 
Katalogové číslo:  99091
ČSN ISO 936 - Maso a masné výrobky - Stanovení celkového popela
ČSN ISO 936ČSN ISO 936 Tato norma specifikuje metodu pro stanovení celkového popela ve všech druzích masa a masných výrobků. Zkušební podíl je vysušen, zuhelněn a pak spálen při (550 ± 25) °C. Hm
Cena:  171,- Kč
ČSN 57 0108 - Metody zkoušení másla 
Katalogové číslo:  04526
ČSN 57 0108 - Metody zkoušení másla
ČSN 57 0108
Cena:  347,- Kč
ČSN 57 0111-5 - Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 5: Stanovení obsahu bílkovin 
Katalogové číslo:  65426
ČSN 57 0111-5 - Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 5: Stanovení obsahu bílkovin
ČSN 57 0111-5ČSN 57 0111-5 Tato norma specifikuje metodu pro stanovení obsahu bílkovin v kaseinu kyselém, sladkém a v kaseinátech.
Cena:  95,- Kč
ČSN 57 0111-8 - Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 8: Stanovení titrační kyselosti 
Katalogové číslo:  65428
ČSN 57 0111-8 - Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 8: Stanovení titrační kyselosti
ČSN 57 0111-8ČSN 57 0111-8 Tato norma specifikuje metodu pro stanovení titrační kyselosti v kaseinu kyselém.
Cena:  73,- Kč
ČSN ISO 5543 - Kaseiny a kaseináty - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda) 
Katalogové číslo:  77417
ČSN ISO 5543 - Kaseiny a kaseináty - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
ČSN ISO 5543ČSN ISO 5543 Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu stanovení obsahu tuku vážkovou metodou v kaseinech a kaseinátech
Cena:  232,- Kč
ČSN ISO 18252 - Bezvodý mléčný tuk - Stanovení složení sterolů plynovou chromatografií (Rutinní metoda) 
Katalogové číslo:  77712
ČSN ISO 18252 - Bezvodý mléčný tuk - Stanovení složení sterolů plynovou chromatografií (Rutinní metoda)
ČSN ISO 18252ČSN ISO 18252 Tato norma je vedena ve standardech IDF pod číslem IDF 200:2006 Norma specifikuje rutinní metodu plynové chromatografie pro stanovení složení sterolů (cholesterol, kampes
Cena:  232,- Kč
ČSN ISO 2917 - Maso a masné výrobky - Měření pH - Referenční metoda 
Katalogové číslo:  99092
ČSN ISO 2917 - Maso a masné výrobky - Měření pH - Referenční metoda
ČSN ISO 2917ČSN ISO 2917 Tato norma specifikuje metodu pro stanovení pH v mase a masných výrobcích. Tato metoda je použitelná pro výrobky, které mohou být homogenizovány a také jako nedestruktivní
Cena:  171,- Kč
ČSN 57 0111-12 - Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 12: Stanovení pH 
Katalogové číslo:  65429
ČSN 57 0111-12 - Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 12: Stanovení pH
ČSN 57 0111-12ČSN 57 0111-12 Tato norma specifikuje metodu pro stanovení pH kaseinátů.
Cena:  73,- Kč
ČSN 57 0105-2 - Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných - Část 2: Odběr vzorků 
Katalogové číslo:  66363
ČSN 57 0105-2 - Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných - Část 2: Odběr vzorků
ČSN 57 0105-2ČSN 57 0105-2 Tato norma uvádí pokyny pro metody odběru vzorků mléčných výrobků sušených a zahuštěných ke kontrole a chemickým analýzám.
Cena:  171,- Kč
ČSN 57 0105 ZMĚNA Z5 - Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných 
Katalogové číslo:  66476
ČSN 57 0105 ZMĚNA Z5 - Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných
ČSN 57 0105 ZMĚNA Z5
Cena:  34,- Kč
ČSN 57 0105 - Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných 
Katalogové číslo:  04516
ČSN 57 0105 - Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných
ČSN 57 0105
Cena:  545,- Kč
ČSN 57 0106 - Metody zkoušení mražených mléčných výrobků 
Katalogové číslo:  04522
ČSN 57 0106 - Metody zkoušení mražených mléčných výrobků
ČSN 57 0106
Cena:  347,- Kč
ČSN 57 0146 - Metody zkoušení ryb, rybích výrobků a rybích konzerv 
Katalogové číslo:  04539
ČSN 57 0146 - Metody zkoušení ryb, rybích výrobků a rybích konzerv
ČSN 57 0146
Cena:  232,- Kč
ČSN ISO 6611 - Mléko a mléčné výrobky - Stanovení počtu jednotek vytvářejících kolonie kvasinek a/nebo plísní - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 25 °C 
Katalogové číslo:  83792
ČSN ISO 6611 - Mléko a mléčné výrobky - Stanovení počtu jednotek vytvářejících kolonie kvasinek a/nebo plísní - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 25 °C
ČSN ISO 6611ČSN ISO 6611 Tato česká norma specifikuje metodu stanovení počtu jednotek vytvářejících kolonie kvasinek a/nebo plísní v mléce a mléčných výrobcích technikou počítání kolonií vykultivov
Cena:  171,- Kč
ČSN 57 0107 ZMĚNA Z5 - Metody zkoušení sýrů, tvarohů, krémů a pomazánek 
Katalogové číslo:  86721
ČSN 57 0107 ZMĚNA Z5 - Metody zkoušení sýrů, tvarohů, krémů a pomazánek
ČSN 57 0107 ZMĚNA Z5
Cena:  34,- Kč
01 OBECNÁ TŘÍDA02 STROJNÍ SOUČÁSTI03 STROJNÍ SOUČÁSTI - KOROZE A OCHRANA MATERIÁLU04 SLÉVÁRENSTVÍ05 SVAŘOVÁNÍ, PÁJENÍ, ŘEZÁNÍ KOVŮ A PLASTŮ06 TOPENÍ, PRŮMYSLOVÉ PECE, VAŘIDLA A TOPIDLA07 KOTLE08 TURBÍNY09 SPALOVACÍ MOTORY PÍSTOVÉ10 KOMPRESORY, VAKUOVÁ TECHNIKA A PNEUMATICKÁ ZAŘÍZENÍ11 ČERPADLA, HYDRAULICKÁ ZAŘÍZENÍ12 VZDUCHOTECHNICKÁ ZAŘÍZENÍ13 ARMATURY A POTRUBÍ14 CHLADICÍ TECHNIKA15 VÝROBKY Z PLECHU A DRÁTU16 VÝROBKY Z PLECHU A DRÁTU17 JEMNÁ MECHANIKA18 PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE19 OPTICKÉ PŘÍSTROJE, ZAŘÍZENÍ PRO KINEMATOGRAFII A REPROGRAFII20 OBRÁBĚCÍ STROJE NA KOVY21 TVÁŘECÍ STROJE22 NÁSTROJE23 NÁŘADÍ24 UPÍNACÍ NÁŘADÍ25 MĚŘICÍ A KONTROLNÍ NÁŘADÍ A PŘÍSTROJE26 ZAŘÍZENÍ DOPRAVNÍ A PRO MANIPULACI S MATERIÁLEM27 ZDVIHACÍ ZAŘÍZENÍ, STROJE PRO POVRCHOVOU TĚŽBU, STROJE A ZAŘÍZENÍ PRO ZEMNÍ, STAVEBNÍ A SILNIČNÍ PRÁCE28 KOLEJOVÁ VOZIDLA29 KOLEJOVÁ VOZIDLA30 SILNIČNÍ VOZIDLA31 LETECTVÍ A KOSMONAUTIKA32 LODĚ A PLOVOUCÍ ZAŘÍZENÍ33 ELEKTROTECHNIKA - ELEKTROTECHNICKÉ PŘEDPISY34 ELEKTROTECHNIKA35 ELEKTROTECHNIKA36 ELEKTROTECHNIKA37 ELEKTROTECHNIKA - ENERGETIKA38 ENERGETIKA - POŽÁRNÍ BEZPEČNOST39 ZBRANĚ PRO CIVILNÍ POTŘEBU40 JADERNÁ TECHNIKA41 HUTNICTVÍ - MATERIÁLOVÉ LISTY OCELÍ42 HUTNICTVÍ43 HUTNICTVÍ - STROJNÍ ZAŘÍZENÍ44 HORNICTVÍ45 HLUBINNÉ VRTÁNÍ A TĚŽBA NAFTY46 ZEMĚDĚLSTVÍ47 ZEMĚDĚLSKÉ A LESNICKÉ STROJE48 LESNICTVÍ49 PRŮMYSL DŘEVOZPRACUJÍCÍ50 PRŮMYSL PAPÍRENSKÝ51 STROJNÍ ZAŘÍZENÍ POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU52 STROJNÍ ZAŘÍZENÍ POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU53 STROJNÍ ZAŘÍZENÍ POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU56 VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU57 VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU58 VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU62 PRŮMYSL GUMÁRENSKÝ, PRYŽ63 PRŮMYSL GUMÁRENSKÝ, PRYŽOVÉ VÝROBKY64 PLASTY65 VÝROBKY CHEMICKÉHO PRŮMYSLU66 VÝROBKY CHEMICKÉHO PRŮMYSLU67 VÝROBKY CHEMICKÉHO PRŮMYSLU68 VÝROBKY CHEMICKÉHO PRŮMYSLU69 STROJNÍ ZAŘÍZENÍ CHEMICKÉHO PRŮMYSLU70 VÝROBKY ZE SKLA A TAVENÝCH HORNIN71 SKLO A TAVENÉ HORNINY - MATERIÁLOVÉ LISTY A VÝROBNÍ ZAŘÍZENÍ72 STAVEBNÍ SUROVINY, MATERIÁLY A VÝROBKY73 NAVRHOVÁNÍ A PROVÁDĚNÍ STAVEB74 ČÁSTI STAVEB75 VODNÍ HOSPODÁŘSTVÍ76 SLUŽBY77 OBALY A OBALOVÁ TECHNIKA79 PRŮMYSL KOŽEDĚLNÝ80 TEXTILNÍ SUROVINY A VÝROBKY81 STROJNÍ ZAŘÍZENÍ TEXTILNÍHO PRŮMYSLU82 STROJE A ZAŘÍZENÍ PRO ÚPRAVU POVRCHU83 OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ, PRACOVNÍ A OSOBNÍ OCHRANA, BEZPEČNOST STROJNÍCH ZAŘÍZENÍ A ERGONOMIE84 ZDRAVOTNICTVÍ85 ZDRAVOTNICTVÍ86 ZDRAVOTNICTVÍ87 TELEKOMUNIKACE88 PRŮMYSL POLYGRAFICKÝ89 HUDEBNÍ NÁSTROJE90 KANCELÁŘSKÉ, ŠKOLNÍ A KRESLICÍ POTŘEBY91 VNITŘNÍ ZAŘÍZENÍ93 VÝSTROJNÉ ZBOŽÍ94 VÝSTROJNÉ ZBOŽÍ95 VÝSTROJNÉ ZBOŽÍ96 VÝSTROJNÉ ZBOŽÍ97 VÝMĚNA DAT98 ZDRAVOTNICKÁ INFORMATIKA99 METROLOGIE

Registraci pro zasílání novinek provedete zde.
Jméno:
Heslo:
Copyright © 2000-2008 Technické normy.cz
Mapa webu: sitemap
design by  Vortex Vision 
Zpracování dat
Schovat