Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.
Cena s DPH / bez DPH
>
BS EN ISO 11746:2022 Rice. Determination of biometric characteristics of kernelssklademVydáno: 2025-06-18
BS EN ISO 11746:2022
Rice. Determination of biometric characteristics of kernels
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4648 Kč
| Označení normy: | BS EN ISO 11746:2022 |
| Počet stran: | 16 |
| Vydáno: | 2025-06-18 |
| ISBN: | 978 0 539 37508 4 |
| Status: | Standard |
Popis
BS EN ISO 11746:2022
This standard BS EN ISO 11746:2022 Rice. Determination of biometric characteristics of kernels is classified in these ICS categories:
- 67.060 Cereals, pulses and derived products
This document specifies a method for the determination of the biometric characteristics of husked or milled rice kernels.