Cena s DPH / bez DPH
sklademVydáno: 2023-03-16
BS EN ISO 21872-1:2017+A1:2023
Microbiology of the food chain. Horizontal method for the determination of Vibrio spp. Detection of potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8700 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8700 Kč
Označení normy: | BS EN ISO 21872-1:2017+A1:2023 |
Počet stran: | 46 |
Vydáno: | 2023-03-16 |
ISBN: | 978 0 539 16203 5 |
Status: | Standard |
Počet stran (Anglicky): | 46 |
ISBN (Anglicky): | 978 0 539 16203 5 |
Popis
BS EN ISO 21872-1:2017+A1:2023
This standard BS EN ISO 21872-1:2017+A1:2023 Microbiology of the food chain. Horizontal method for the determination of Vibrio spp. is classified in these ICS categories:
- 07.100.30 Food microbiology